Τρίκαλα

Οι εγγραφές ξεκίνησαν στο «Work your English»

Στην καρδιά του κέντρου των Τρικάλων θα βρείτε το κέντρο Αγγλικής Γλώσσας «Work your English». Με συνέπεια αλλά και υπευθυνότητα παρέχουμε στους μαθητές μας τη δυνατότητα να μάθουν την αγγλική γλώσσα. Χαρακτηριστικό μας γνώρισμα είναι η πρωτοπορία και η 100% επιτυχία στις εξετάσεις.
Τα ολιγομελή τμήματα, το υπερσύγχρονο διδακτικό υλικό αλλά και οι εμπειρότατοι και καταρτισμένοι καθηγητές κάνουν τους μαθητές μας να φέρουν όλους τους στόχους τους εις πέρας.

Οι τακτικές επαναλήψεις, η ενισχυτική διδασκαλία και η προσομοίωση γραπτών αλλά και προφορικών εξετάσεων πραγματοποιούνται σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε μαθητή.


Μέσα από εκπαιδευτικά και διαδραστικά projects, με presentations αλλά και debates προάγουμε την βιωματική μάθηση. Αναπόσπαστο κομμάτι της διδασκαλίας μας αποτελούν οι κιναισθητικές δραστηριότητες. Όλα αυτά διαδραματίζονται σε έναν μοντέρνο χώρο με υψηλή αισθητική και σε ένα ψηφιακό εκπαιδευτικό περιβάλλον με τεχνολογία αιχμής σε κάθε αίθουσα. Στις εγκαταστάσεις μας οι μαθητές μας χαλαρώνουν και μελετούν στο αγαπημένο μας Study και Conference Room, όπου μπορούν να απολαύσουν και την προβολή ξένων ταινιών και επιμορφωτικών video.


Καθ΄ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς γίνεται τακτή ενημέρωση των γονέων και πιστή τήρηση των νέων μέτρων προστασίας με καλά αεριζόμενους χώρους σε καθημερινή βάση. O υπαίθριος χώρος μας χρησιμοποιείται για εκπαίδευση, ψυχαγωγία αλλά και διαφόρων μορφών εκδηλώσεις.


Οι ενήλικες μαθητές μας διαπρέπουν στους επιχειρηματικούς κλάδους τους μαθαίνοντας Αγγλικά για Ειδικούς Σκοπούς σε 50 διδακτικές ώρες. Προετοιμάζονται για συνεντεύξεις και διαμονή στο εξωτερικό είτε ο λόγος είναι πανεπιστημιακές σπουδές ή εργασία και αποκτούν τις πιστοποιήσεις που τους κάνουν ελκυστικούς στον επαγγελματικό κόσμο. Επισκεφτείτε την επίσημη μας ιστοσελίδα www.workyourenglish.gr και διαβάστε μερικές από τις εκπαιδευτικές εμπειρίες τους μαζί μας. Δείτε επίσης τις υπηρεσίες μας για δημιουργία βιογραφικού και cover letter.
Οι εγγραφές ξεκίνησαν από 25 Αυγούστου και θα διαρκέσουν μεχρι τις μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου. Δεν μένει παρά να έρθετε να μας γνωρίσετε από κοντά. Το moto μας είναι “Work your English, earn your future”.

 

Back to top button
Close
Close