MUST Read

Οι γυναίκες έχουμε μάθει να ενώνουμε δυνάμεις μας! Δώσε το μήνυμα σου για το Alma Zois

.
Γίνε μέρος αυτής της προσπάθειας και έλα να δώσουμε ΜΑΖΙ ένα ηχηρό ΠΑΡΩΝ στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού! Εάν είσαι στα Τρίκαλα μπορείς καθημερινά από σήμερα 19/10 έως τη Παρασκευή 23/10 να περάσεις από τα καταστήματα baliasshoes, kidsplancity και να παραγγείλεις και συ το δικό σου T-shirt αφιερωμένο στην εκστρατεία πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού από το σύλλογο @almazoispatras .
Η αξία είναι συμβολική και η σημασία τεράστια!
.
Το μπλουζάκι κοστίζει 5€ και εάν το παραγγείλεις θα το παραλάβεις τη Κυριακή 25/10 στις 5.00 το απόγευμα σε μια συνάντηση στη κεντρική πλατεία της πόλης!!!! Θα σε περιμένουμε! (Εάν βέβαια δεν καταφέρεις να έρθεις σε αυτή τη συνάντηση θα επικοινωνήσουμε μαζί σου τηλεφωνικά!)
.
Ο Οκτώβριος είναι μήνας αφιερωμένος στη πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού, και είμαι σίγουρη πως και εσύ όπως και εγώ έχεις να αφηγήσεις μια ιστορία ενός δικού σου ατόμου, της μαμάς, της θείας, της φίλης, της ξαδέρφης ή ακόμα και την προσωπική σου ιστορία σε σχέση με τη περιπέτεια που λέγεται «καρκίνος του μαστού» .
Ακόμα όμως και να μην έχεις, έχεις σίγουρα τη συνείδηση πως είναι κάτι που αφορά όλους μας!
.
Έτσι και εγώ ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα της @katerina_veneri_siouli που πρώτη είχε την ιδέα αυτής της κίνησης και με μεγάλη χαρά το οργανώνουμε γιατί…
Αγαπάμε τις γυναίκες…Αγαπάμε τον εαυτό μας, τον φροντίζουμε και θέλουμε να το φωνάξουμε μαζί σας!
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα που στέκονται

Back to top button
Close
Close