DesignTravel

Οι βίλες με θέα την Καρδιανή στην Τήνο απογειώνουν την Κυκλαδίτικη αισθητική

Ταξιδέψτε σ’ ένα από τα ωραιότερα νησιά του Αιγαίου

 

Χτισμένες στο όμορφο χωριό Καρδιανή που βλέπει ολόκληρη την παραλία της Καρδιανής στην Τήνο, οι “αδερφές” βίλες Y grec και G good, έχουν σχεδιαστεί με αγάπη από τους αρχιτέκτονες ZEGE στο μοναδικό κυκλαδίτικο στιλ με άφθονη λευκή και μοντέρνα απλότητα. Η βίλα προσφέρει στους επισκέπτες της εκπληκτική θέα ατενίζοντας το Αιγαίο από ψηλά, ενώ διαθέτει ιδιωτική πισίνα και μια φρέσκια, ευάερη ατμόσφαιρα από κάθε ξεχωριστό σημείο. Το ανώτερο επίπεδο, με σαλόνι και μεγάλο υπνοδωμάτιο δίνεται στο φως. Μια κομψή κουζίνα και μια ανεπιτήδευτη υπαίθρια τραπεζαρία “αίθριο” δεσπόζουν για να απολαύσετε τις προτιμήσεις των επισκεπτών. Η διαρκής γοητεία και το διαχρονικό πνεύμα περιβάλλεται από τους υπέροχους λευκούς τοίχους αυτού του σύγχρονου κυκλαδίτικου κόσμου. Η Villa G χαρακτηρίζεται από κομψότητα και έχει βασίσει τα θεμέλια και τη δημιουργία της στην καλή ζωή.

Έχει δημιουργηθεί με τους κανόνες της αρχής της φύσης, ενώ αγκαλιάζει με κάθε τέλειο τρόπο τη θάλασσα, τον ουρανό, τον άνεμο και τον ήλιο. Στο κάτω επίπεδο ένα δίκλινο υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο, σαν ένα κρυφό σημείο, προσφέρει μια απομονωμένη θέα στο όμορφο χωριό Καρδιανή. Στους εξωτερικούς χώρους, η εκπληκτική θέα από την ιδιωτική πισίνα προσκαλεί τους επισκέπτες να καθίσουν και να περάσουν στην ηρεμία και τη γοητεία της στιγμής. Άλλωστε ποιος μπορεί να αντισταθεί στη θέα ενός ηλιοβασιλέματος, πίνοντας το απεριτίφ του δίπλα σε μία καταπληκτική πισίνα;

slider-04.jpg

Οι βίλες Tinos Hearts βρίσκονται σε μια απότομη πλαγιά στην Καρδιανή, η οποία θεωρείται ένα από τα ομορφότερα χωριά του ελληνικού κυκλαδικού νησιού της Τήνου. Τα σπίτια είναι μια σύγχρονη ερμηνεία της τυπικής αρχιτεκτονικής των Κυκλάδων με ασβεστωμένους τοίχους, κυβικά σχήματα, επίπεδες στέγες και καθαρή σχεδιαστική γλώσσα. Οι φυσικοί πέτρινοι τοίχοι επιτρέπουν στα σπίτια να αναμιγνύονται με ευκρίνεια στο περιβάλλον τους. Με τις λευκές σοβάδες και τα ξύλινα στοιχεία τους (πέργκολα, παντζούρια) αναφέρουν την τοπική αρχιτεκτονική του νησιού.

Κάθε σπίτι αποτελείται από πολλές δομές. Το κεντρικό κτίριο του σπιτιού G περιλαμβάνει το σαλόνι μαζί με το καθιστικό, τραπέζι φαγητού και κουζίνα καθώς και το κυρίως υπνοδωμάτιο. Σε δύο επιπλέον τόμους -το ένα είναι προσβάσιμο μέσω της βεράντας- είναι τα άλλα δύο υπνοδωμάτια. Το House Y αποτελείται από ένα κυρίως σπίτι με ανοιχτό χώρο για διαβίωση, φαγητό και μαγείρεμα στο πάνω επίπεδο και δύο υπνοδωμάτια στο κάτω επίπεδο. Η κύρια κρεβατοκάμαρα με ιδιωτικό μπάνιο βρίσκεται στο κτήριο λίγο πιο κάτω στην πλαγιά.

villa-g-good-kardiani-tinos-23.jpg

Το, κυρίως, λευκό εσωτερικό είναι μινιμαλιστικό και ακτινοβολεί γαλήνη και αρμονία – ειδικά τα υπνοδωμάτια με τα χτιστά κρεβάτια έχουν μια στοχαστική ατμόσφαιρα Zen. Κάθε βίλα διαθέτει πισίνα και πολλές βεράντες με φανταστική θέα στη θάλασσα και το γραφικό χωριό. Πρόκειται για δύο καταπληκτικές βίλες που θα αποτελέσουν το ιδανικό μέρος για να περάσετε υπέροχα τις ημέρες των διακοπών σας.

Ανακαλύψτε στη gallery για περισσότερες

Back to top button
Close
Close