Idees Sports

Οι Αριστείδης Γκιζλής και Χρήστος Μπατατόλης στον αγώνα Lost Trail των 57 απαιτητικών χιλιομέτρων

Σε ακόμη έναν αγώνα βουνού συμμετείχαν δρομείς μας το προηγούμενο Σαββατοκύριακο . Οι Αριστείδης Γκιζλής και Χρήστος Μπατατόλης βρέθηκαν στον Όλυμπο και έλαβαν μέρος στον αγώνα Lost Trail των 57 απαιτητικών χιλιομέτρων ! Ο αγώνας που έφτασε στην 6η του έκδοση διεξήχθη με περίπου 100 δρομείς , τηρώντας όλα υγειονομικά πρωτόκολλα .

Συνολικά 108 δρομείς διέσχισαν τα 57 χλμ και τα 4200 μέτρα θετικής υψομετρικής στο βουνό των Θεών. Με σημείο εκκίνησης και τερματισμού την τοποθεσία «Λάκκος» (275 μέτρα υψόμετρο), στο Λιτόχωρο , οι δρομείς κινήθηκαν στον πανέμορφο ορεινό όγκο του βουνού διασχίζοντας μοναδικά τοπία με συνεχείς εναλλαγές  και ξεπερνώντας τα 2000 μέτρα υψόμετρο (περιοχή Λιβαδάκι) . Επίσης, η διοργάνωση ανέδειξε μια σειρά παλιών και ιστορικών μονοπατιών του Ολύμπου, που αποτέλεσαν ορόσημο για την τοπική ιστορία της κοινωνίας του Λιτοχώρου σε αλλοτινές εποχές .

Σε αυτόν τον πανέμορφο αγώνα είχαμε ακόμη μία διάκριση για δρομέα του Συλλόγου μας . Ο Αριστείδης Γκιζλής διανύοντας την απόσταση σε 9:03:18 τερμάτισε στην 4η θέση γενικής . Ακόμη μία εξαιρετική εμφάνιση για τον Αριστείδη που φέτος είναι σε εξαιρετική κατάσταση και διακρίνεται σε όσους αγώνες συμμετέχει !

Συγχαρητήρια ανήκουν και στον έτερο δρομέα του Συλλόγου μας , τον Χρήστο Μπατατόλη , που συμμετείχε για πρώτη φορά σε αγώνα ultra σε βουνό και κατάφερε να τερματίσει σε 15:31:56 !

Back to top button
Close
Close