MUST Read

Οι ίδιες σκηνές 20 χρόνια μετά

Σε λίγες ημέρες συμπληρώνονται ακριβώς 20 χρόνια από την τραγωδία των Τεμπών όπου έχασαν τη ζωή τους οι μαθητές του Μακροχωρίου. Η Βαγγελίτσα, επέστρεφε από την εκδρομή. Προχθές έχασαν τη ζωή τους οι επιβαίνοντες στην αμαξοστοιχία του ΟΣΕ. Φοιτητές οι περισσότεροι που μετά το τριήμερο, επέστρεφαν στις σχολές τους. Όπως οι δίδυμες αδελφές.
Θρηνούνε οι δόλιες οι μανάδες, οι ίδιες σκηνές έξω από το ΓΝΛ, ραγίζουν οι πέτρες από τις οικογενειακές τραγωδίες. Ακριβώς όπως πριν 20 χρόνια έτσι και προχθές. Τόσες τραγωδίες μαζεμένες δεν είναι ατύχημα, δεν είναι η κακιά η ώρα, δεν είναι η μοίρα, είναι ένα προδιαγεγραμμένο έγκλημα που έχει τις ρίζες του στις πολιτικές του κέρδους.
Διαχρονικές οι πολιτικές ευθύνες των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ και των εκάστοτε διορισμένων διοικήσεων στον ΟΣΕ. Αποδιοπομπαίος τράγος ο σταθμάρχης του ρουσφετολογικού ΟΣΕ. Μαλώναμε τα παιδιά μας, να μην πάνε με το ΙΧ. Να πάνε για μπάνιο με το τρένο για ασφάλεια και αυτοί έπαιζαν κορώνα – γράμματα τις ζωές των παιδιών μας. Σε ένα κράτος – λάφυρο των κομμάτων. Πέφτουν από τα σύννεφα κάποιοι, ανακάλυψαν τα ρουσφέτια.

Back to top button
Close
Close