Τρίκαλα

Οικογένεια Μπαμπούκα σε συνεχή προσπάθεια δημιουργικής καινοτομίας στο χώρο του επίπλου

Η μοναδικότητα παίζει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση ενός σπιτιού με χαρακτήρα. Είναι πολύ δελεαστικό να στραφείς σε μία μεγάλη εταιρεία, όπου μπορείς να ψωνίσεις ακόμα και διαδικτυακά, αλλά οι πραγματικοί θησαυροί βρίσκονται στα μικρά μαγαζιά της πόλης. Κάτι ανάλογο συμβαίνει στην οδό Καλαμπάκας με Χειροποίητα έπιπλα υψηλής ποιότητας, κατασκευασμένα κατά παραγγελία για κάθε πελάτη ξεχωριστά, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες του! Το κατάστημα ιδιοκτησίας της οικογενείας Νίκου Μπαμπούκα αποτελεί ένα διαφορετικό κόνσεπτ στον κλάδο του ντιζάιν και του επίπλου ,δημιουργώντας όμορφες ατμοσφαιρικές γωνίες με ξύλο αλλά και πρωτοποριακές κατασκευές κουζίνας με ξεχωριστές γωνίες .Στις πωλήσεις η κυρία Αλίκη Μπαμπούκα που μας ξενάγησε στους χώρους του καταστήματος αλλά και ο Δημήτρης Μπαμπούκας Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Η vintage αισθητική συναντάει το σύγχρονο design, κι εδώ μπορείς να βρεις το έπιπλο – γραφείο που έψαχνες τόσο καιρό ή μία άνετη πολυθρόνα για διάβασμα, την οποία θα συνδυάσεις με ένα επιδαπέδιο φωτιστικό.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Υπάρχει μία μεγάλη ποικιλία σε έπιπλα και χρηστικά αντικείμενα, τα οποία φέρουν διάσημες υπογραφές, με το καθένα να φέρει το δικό του μοναδικό στυλ για να δώσεις στον χώρο σου μια ιδιαίτερη και πιο προσωπική πινελιά.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Back to top button
Close
Close