Travel

Ξεχωριστά Ταξίδια : Προγραμματίστε το ταξίδι σας στη Βαρκελώνη από 19/10- 23/10/22

Τελευταίες θέσεις για ένα υπέροχο, άρτια οργανωμένο ταξίδι, στην Βαρκελώνη από το γραφείο Ξεχωριστά Ταξίδια! Προγραμματίστε το ταξίδι σας από 19/10- 23/10/22 με το κορυφαίο ταξιδιωτικό γραφείο στα Τρίκαλα και γνωρίστε την υπέροχη Βαρκελώνη .

Η Βαρκελώνη είναι μια πόλη βουτηγμένη στην κουλτούρα και την ιστορία, έτσι, εάν έχετε σκοπό να γυρίσετε στα αξιοθέατα τότε είστε στο κατάλληλο μέρος.

Η Βαρκελώνη είναι πολύ φημισμένη για την φανταστική αρχιτεκτονική του Antonio Gaudí, του οποίου τα κτήρια είναι σκορπισμένα σε ολόκληρη την πόλη. Το πιο διάσημα και εντυπωσιακά μπορεί να θεωρηθούν ότι είναι αυτά κατά μήκος της Passeig de Gràcia, όπου θα βρείτε το La Pedrera και το Casa Batlló . Η πηγαίνετε μέχρι το Park Güell το οποίο είναι ένα πανέμορφο πάρκο σχεδιασμένο από τον ίδιο. Ωστόσο, το πιο εντυπωσιακό από τα έργα του Gaudí είναι αναμφίβολα Sagrada Família, ο τεράστιος, ακόμη ανολοκλήρωτος ναός. Δεν μπορεί παρά να είναι νιώσετε ταπεινοί από την επιβλητικότητα και το φιλόδοξο σχέδιο, οι λεπτομέρειες στα εξωτερικά τοιχώματα είναι απλά εντυπωσιακές, αλλά προσέχετε, εάν φοβάστε τα ύψη μην μπαίνετε σε πειρασμό να σκαρφαλώσετε στην κορυφή των πύργων.

Επικοινωνήστε άμεσα με Λίτσα Ζαφείρη Ξεχωριστά ταξίδια  
στο τηλ. 2431076106‬, και μάθετε περισσότερα για το ταξίδι σας!

Back to top button
Close
Close