Fashion

Ξεχάστε την ήσυχη πολυτέλεια, ο Giorgio Armani υποστηρίζει ότι το glam επέστρεψε!


Καθώς η εποχή του red carpet έφτασε στο ζενίθ της, η Cate Blanchett βρέθηκε στην πρώτη σειρά στο σόου του Georgio Armani. Πιθανότατα ψώνιζε για ένα φόρεμα για τα Όσκαρ. Αν έψαχνε για κάτι ογκώδες froufrou, δεν θα απογοητεύτηκε. Ο Giorgio Armani έδωσε αρκετή δόση λάμψης με ένα φόρεμα μαύρου τούλινου υφάσματος με πούλιες, ένα στράπλες μπούστο, μοτίβα με λουλούδια, όμορφα κεντημένα παπούτσια και καπέλα, σακάκια και παντελόνια με υφή.

AP Images
AP Images
AP Images

AP Images

Όμως ο 89χρονος σχεδιαστής δεν ταλαιπωρεί τους πελάτες του. Πρόκειται για ρούχα με τα οποία μπορούν να βγουν από μια λιμουζίνα χωρίς να χρειάζονται ένα στρατό από βοηθούς. Κάθε παπούτσι στην πασαρέλα, από κεντημένες βελούδινες παντόφλες και μπότες στον αστράγαλο μέχρι βραδινές γόβες, ήταν άνετο και βατό.

Ορισμένα από τα μοτίβα, όπως οι κεντημένες λιβελούλες σε ένα βελούδινο σακάκι, ήταν φαντασμαγορικά μέσα στην απλότητά τους. Σε άλλα σημεία, ο Armani συνέχισε να συμβαδίζει με τους συναδέλφους του σχεδιαστές με τεράστια, και προφανώς ψεύτικα, γκρι γούνινα παλτό και πολυτελή βελούδα και μετάξι. Το μήνυμα εδώ είναι ότι η εποχή της αθόρυβης πολυτέλειας, του να φοράς κάτι που μόνο οι ειδικοί γνωρίζουν ότι είναι ακριβό, έχει περάσει.

bovary.gr

Back to top button
Close
Close