Ειδήσεις

«Ξεσήκωσαν» το κοινό της Λάρισας Μαραβέγιας και Μουζουράκης στη δεύτερη ημέρα του Larissa Coffee Show

Την πόλη της Λάρισας διασκέδασαν απόψε το βράδυ του Σαββάτου οι μοναδικοί Κωστής Μαραβέγιας και Πάνος Μουζουράκης, στη μεγάλη συναυλία που συγκέντρωσε πλήθος μικρών στην Κεντρική πλατεία, στο πλαίσιο της δεύτερης ημέρας του Larissa Coffee Show, του απόλυτου τριημέρου για τους απανταχού λάτρεις του καφέ, μια γιορτή-αφιέρωμα στην κουλτούρα του, που διοργανώνεται για πρώτη φορά πανελλαδικά σε τόσο υψηλό επίπεδο.

Οι αγαπημένοι καλλιτέχνες συναντήθηκαν για ακόμα μια φορά επί σκηνής και κράτησαν συντροφιά στο κοινό της πόλης, ερμηνεύοντας επιτυχίες από την προσωπική τους δισκογραφία, όπως «Λόλα», «Αυτή είναι η ζωή», «Φίλα με ακόμα» και «Πού να βρω μια να σου μοιάζει», καθώς και αγαπημένα διαχρονικά κομμάτια άλλων καλλιτεχνών, με τους Λαρισαίους να απολαμβάνουν κάθε λεπτό της μοναδικής αυτής εμφάνισης.

Πριν την έναρξη της συναυλίας ο δήμαρχος Λαρισαίων, κ. Θανάσης Μαμάκος απηύθυνε θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση του φεστιβάλ, ενώ δεν παρέλειψε να ανανεώσει το “ραντεβού” της πόλης με τη διοργάνωση, καθώς, όπως τόνισε, το Larissa Coffee Show «ήρθε για να μείνει για πολλά χρόνια».

Το φεστιβάλ άνοιξε τις «πύλες» του χθες, Παρασκευή, με τη συναυλία του LIVA K και τη γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγό, Ελένη Τσολάκη στην παρουσίαση της τριήμερης γιορτής, ενώ αύριο, Κυριακή 26 Μαΐου, οι Λαρισαίοι DJs θα μας κρατήσουν σε χορευτικούς ρυθμούς, με την «αυλαία» του Larissa Coffee Show να πέφτει με ένα φαντασμαγορικό show πυροτεχνημάτων, που θα φωτίσουν τον ουρανό της Λάρισας.

Απόλυτος προορισμός το Larissa Coffee Show

Μοναδικά χαρμάνια καφέ, masterclasses από κορυφαίους ειδικούς που αποκαλύπτουν όλα τα μυστικά του καφέ, γευστικοί συνδυασμοί γλυκών, που συνοδεύουν το αγαπημένο ρόφημα, αλλά και η απόλυτη εμπειρία shopping προιόντων καφέ από τα μεγαλύτερα brands θα είναι στη διάθεση κατοίκων και επισκεπτών. Είναι μια μεγάλη γιορτή της πόλης, για την πόλη της Λάρισας, που στο επίκεντρό της βρίσκεται ο καφές, σαν επαγγελματικό προϊόν, σαν επιχειρηματική δραστηριότητα, σαν μέρος της καθημερινότητας των πολιτών, σαν στοιχείο της κοινωνικότητας μιας πόλης που αναπνέει τη μυρωδιά του καφέ σχεδόν κάθε ώρα της ημέρας.

Για τους μικρούς επισκέπτες, έχουν προγραμματιστεί δραστηριότητες, όπως τσουβαλοδρομίες, το κυνήγι του καφέ, με παρουσίαση και οργάνωση από την Άννα Μανιάτη και την Ομάδα της Δημιουργικής Πόρτας. Για τη διευκόλυνση των γονέων, έχει προγραμματιστεί και η λειτουργία παιδότοπου.

Στο πλαίσιο του Larissa Coffee Show αναμένεται να πραγματοποιηθεί σειρά συναντήσεων B2B (business-to-business), αλλά και B2C (business-to-consumer), στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους στην Κεντρική πλατεία, με καλαίσθητες κατασκευές και περίπτερα, έτοιμα να υποδεχθούν τους επισκέπτες, σε μια μοναδική ανταλλαγή αρωμάτων, γεύσεων και εμπειρίας καφέ. Συμμετέχουν οι: Κιου Cafe, Carraro, SynCafe, De-tox, Ramblas, Coffee Island, Mikel, Lavazza, Κηποθέατρο, Corteze, Θεώνη, Lobster, Atlas Food Trade, Meka Quality Group, Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης.

Μέγας χορηγός είναι η Volton, ενώ μεγάλος χορηγός επικοινωνίας είναι το Open. Χρυσοί χορηγοί: Kafea Terra, CoffeeDeal, Αργυροί χορηγοί: Bruno coffee stores, ΔΕΛΤΑ, Βιολάντα, Franklin, Lariplast.

Αναλυτικά πληροφορίες στο: https://www.larissacoffeeshow.gr

Δείτε το αυριανό πρόγραμμα:

  • Coffee Masterclasses
  • Διαγωνισμός Γευσιγνωσίας
  • Γευστικές δοκιμές
  • The Waiter’s Race
  • Τουρνουά τάβλι (συνέχεια)
  • 18.00: Closing Party with Local DJs
  • Πυροτεχνήματα

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

        

Back to top button
Close
Close