Idees Sports

Νικητές όλοι στο τουρνουά της Δήμητρας/Απόλλων (Φωτό)- Ολοκληρώθηκε η μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου

Πέρασε στην ιστορία για 18η χρονιά. Και μάλιστα ήταν και αρκετά επιτυχημένη όπως συνήθως όλα τα προηγούμενα τουρνουά στο καθιερωμένο ετήσιο πασχαλινό ραντεβού των ομάδων απο όλη την Ελληνική επικράτεια  . Δεν αποτελεί δική μας εκτίμηση, αλλά διαπίστωση όλων όσων βρέθηκαν και χθες στη Μπαλκούρα για τους αγώνες κατάταξης στο 18ο πανελλήνιο τουρνουά ποδοσφαίρου παιδικών ομάδων και φυσικά στις βραβεύσεις όσων «διακρίθηκαν».

Διαπίστωση που ακούστηκε τόσο  απο την κ.Έφη Λεβέντη που εκπροσώπησε τον δήμαρχο Τρικκαίων τον αντιδήμαρχο Τάκη Παζαίτη και τον δημοτικό σύμβουλο Χρήστο Ζαραμπούκα ,όσο και απο όλους τους παρευρισκόμενους θεσμικούς και μη …. «Απίστευτο αυτό που γίνετε εδώ! Καθε χρόνο καλύτερο. Κάθε χρόνο πιο «ζωντανό».

Ο πρόεδρος της Δήμητρας κ. Λάκης Γαντζούλας ευχαρίστησε όσους στήριξαν την προσπάθεια και κυρίως την Περιφέρεια και τον Δήμο,όπως και τον πρόεδρο  της ΕΠΣΤ κ. Μπουτζιώλη ..Περιχαρής οι διοργανωτές με τον προπονητή των ακαδημιών Νίκο Γιαγιάκο και τον αειθαλή Τάκη Μπέντα που είδαν και πάλι άπαντες να αγκαλιάζουν το ποδοσφαιρικό τουρνουά αποστέλλοντας μηνύματα για την ποιότητα του  ερασιτεχνικού αθλητισμού και τις αναπτυξιακές υποδομές οι οποίες ενισχύουν και τροφοδοτούν με ταλέντα τις ομάδες

Η διοργάνωση παρουσίασε έντονο αγωνιστικό ενδιαφέρον με τους μικρούς να περνούν ένα όμορφο ποδοσφαιρικό τριήμερο στην πόλη μας και να φεύγουν με την υπόσχεση να ξανάρθουν είτε για να ξαναπαίξουν είτε ως τουρίστες. Άλλες ομάδες πέτυχαν τους στόχους τους και άλλες όχι.

Ο πατέρας του Κώστα Φουρτούνη Σπύρος σε συμβολική παρουσία με τους επιτελείς της ΕΠΣΤ κκ.Μπουτζιώλη Κούκουγκουλο

Η τελική κατάταξή τους μπορεί να σήμανε το φινάλε των αγωνιστικών δραστηριοτήτων τους, η ουσία ωστόσο δεν βρισκόταν στα γκολ και στους αριθμούς. Στην πραγματικότητα όλοι οι ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν ήταν νικητές, ο καθένας για τον δικό του λόγο.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ ΤΑΚΗΣ ΠΑΖΑΙΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΟΥ

Ούτε η πρώτη θέση, ούτε η τελευταία σε ένα τουρνουά μπορεί να χαρακτηρίσει τη πορεία κάποια αθλητή, παρά μόνο η συνεχόμενη δουλειά, η υπομονή και η τύχη, πέρα από τις έμφυτες ικανότητες οι οποίες σαφώς και βελτιώνονται.

ΑΠΟΝΟΜΗ ΚΥΠΕΛΟΥ ΣΤΗΝ Κ14 ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΖΑΡΑΜΠΟΥΚΑ

Το ίδιο συμβαίνει και στη βραβευμένη κατηγορία των σκόρερς. Αναμφισβήτητα κάποιοι παίκτες έχουν ικανότητα στο να στέλνουν τη μπάλα στα αντίπαλα δίκτυα αλλά για να φτάσουν εκεί έχει προηγηθεί μια τουλάχιστον συλλογική προσπάθεια. Μπορεί κάποιοι να «καρπώνονται» την ουσία αλλά στην πραγματικότητα, διακρίνεται η ομάδα.

Back to top button
Close
Close