Γάμος - ΒάπτισηΕπιχειρείν

ΝΕΡΑΙΔΑ wedding events : Με δυο πολυχώρους για τον γάμο των ονείρων σας! 

ΝΕΡΑΙΔΑ wedding events  & ΝΕΡΑΙΔΑ SUMMER -ΠΙΣΙΝΑ ΚΑΡΑΚΟΥΣΗ! 

Εσείς επιλέγετε το χώρο που σας ταιριάζει γιατί η οργάνωση του γάμου ή της βάπτισης θέλει  τους επαγγελματίες του χώρου να είναι δίπλα σας. Ζήστε την πιο ρομαντική μέρα της ζωής σας σε έναν από τους πιο όμορφους χώρους δεξιώσεων, Νεράιδα wedding events ! Ένας χώρος μαγικός που μπορεί φιλοξενήσει το γάμο και τη βάπτιση.

Η Νεράιδα μετρά δεκαετίες εμπειρίας και είναι ένας χώρος με υψηλή αισθητική. Σας δίνει μια αίσθηση ελευθερίας με δυο πολυτελείς χώρους, ώστε να επιλέξετε το γάμο σας, είτε στην κεντρική αίθουσα, είτε στο καλοκαιρινή πισίνα που εντυπωσιάζει τους καλεσμένους σας. Όταν η φύση και ο άνθρωπος συνεργάζονται με αρμονία δημιουργείται πάντα ένα μικρό θαύμα.

ΝΕΡΑΙΔΑ SUMMER -ΠΙΣΙΝΑ ΚΑΡΑΚΟΥΣΗ!

Σε έναν υπέροχο χώρο δίπλα  στην πισίνα, μοναδικό για τα Τρίκαλα αναλαμβάνετε το γάμο σας  με το ίδιο ποιοτικό μενού της ΝΕΡΑΙΔΑΣ, για να αφήσετε τις καλύτερες εντυπώσεις στους καλεσμένους σας.

Δεν διοργανώνουμε απλά εκδηλώσεις, αλλά στιγμές ορόσημο για το υπόλοιπο της ζωής σας .

Η χωρητικότητα 

Για λίγα ή πολλά άτομα η Νεράιδα και η Νεράιδα by the pool μπορεί να φιλοξενήσει στους χώρους της, εως 500 άτομα στον εσωτερικό χώρο και έως 600 άτομα στην πισίνα.  Ένας χώρος εύκολα προσβάσιμος, λίγο έξω από τα Τρίκαλα, στο 7οχλμ Τρικάλων -Καλαμπάκας .

Οι αναμνήσεις

Μαζί γράφουμε το άλμπουμ των αναμνήσεων σας…γιατί η δεξίωση είναι η επίγευση, είναι ο απόηχος της διασκέδασης των καλεσμένων σας αλλά και η απόλαυση της δικής σας προσωπικής μέρας !

Kλείστε το ραντεβού σας στο τηλ. 2431088068 και ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί την γαμήλια δεξίωση που ονειρεύεστε ! Στο 7ο ΧΛΜ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ – ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ, ΤΡΙΚΑΛΑ

Back to top button
Close
Close