Τρίκαλα

Να ξανασκεφτούν την απόφαση οι ιθύνοντες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ προτείνουν οι Ξενοδόχοι του Ν.Τρικάλων

Σε μία εποχή που η οικονομία πλήττεται από την υγειονομική κρίση του κορωνοιού, όλοι μας προσπαθούμε να βρούμε λύσεις και να συμβάλλουμε στην όποια ανάπτυξη επιτρέπουν οι τρέχουσες συνθήκες.

#
Ειδικά ο νομός Τρικάλων ως τουριστικός προορισμός με κύριο πόλο έλξης το παγκόσμιο φαινόμενο των Μετεώρων, χρήζει ανάγκης εξυπηρέτησης των επισκεπτών με όσα μεταφορικά μέσα επιλέγουν ή διευκολύνουν την μετακίνησή τους.
Η ξαφνική είδηση της συρρίκνωσης των δρομολογίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ με τερματικό σταθμό την πόλη της Καλαμπάκας, αποφέρει τεράστιο αρνητικό οικονομικό αντίκτυπο καθώς εκατοντάδες επισκέπτες χρησιμοποιούσαν καθημερινά τις αμαξοστοιχίες αποφέροντας σημαντικά οικονομικά οφέλη στην οικονομική αλυσίδα του νομού Τρικάλων. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι το τρένο αποτελεί το κύριο μεταφορικό μέσο στη συνείδηση των ευρωπαίων πολιτών.

Προς την κατεύθυνση αυτή, προτρέπουμε τη διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και τις ιθύνουσες αρχές να επιδείξουν σωφροσύνη και να «αγγίξουν» σοβαρά το θέμα παρέχοντας μία λύση με κριτήρια την εξυπηρέτηση και την ανάπτυξη.

Με εκτίμηση,
Εκ μέρους του Δ.Σ

Κουρούπας Ιωάννης
Παπαπούλιος Κωνσταντίνος
Νικολογιάννης Σπύρος
Αλεξίου Σωτήριος
Γκιάστα Στυλιανή
Ντόβας Μιχαήλ
Πλακιάς Παύλος

Back to top button
Close
Close