Ειδήσεις

Ναύπλιο: Επιχειρηματίας έπεσε στη θάλασσα λόγω προστίμου για τον κορονοϊό – Τι δηλώνει ο Χαρδαλιάς

Επεισοδιακός ήταν ο έλεγχος αργά το βράδυ της Τετάρτης 12 Αυγούστου από την αστυνομία σε καφετέρια στην παραλία του Ναυπλίου για τα μέτρα για τον κορονοϊό.

Επεισοδιακός ήταν ο έλεγχος στον οποίο προχώρησαν οι Αρχές χθες, Τετάρτη, σε μία καφετέρια στην παραλία του Ναυπλίου για την τήρηση των μέτρων για τον κορονοϊό.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως στο εν λόγω κατάστημα υπήρχαν υπεράριθμοι πελάτες και προχώρησαν στην επιβολή «τσουχτερού» προστίμου, όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ.

Ακολούθησε η έντονη αντίδραση του ιδιοκτήτη της επιχείρησης ο οποίος – όπως αναφέρει το argolikeseidiseis.gr – σε μία κίνηση απελπισίας πήδηξε στη θάλασσα.

Στο σημείο προκλήθηκε αναστάτωση, ενώ ο επιχειρηματίας ανασύρθηκε από το νερό σε κατάσταση σοκ.

Στο σημείο έσπευσαν το Λιμενικό και το ΕΚΑΒ που μετέφερε τον ιδιοκτήτη της καφετέριας στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Τι δηλώνει ο Χαρδαλιάς για το συμβάν

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, σχολίασε το συμβάν από την Αργολίδα όπου βρέθηκε για τα εγκαίνια του Πυροσβεστικού Κλιμακίου της Νέας Επιδαύρου, στέλνοντας μήνυμα σε όσους αμφισβητούν την ύπαρξη και επικινδυνότητα του ιού, επιμένοντας στη μεγάλη σημασία της τήρησης των μέτρων.

«Δεν είναι αστείο το θέμα του κορονοϊού, είναι κάτι παγκόσμιο» είπε και τόνισε πως «όσοι κάνουν αναλύσεις για το αν υπάρχει, βάζουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία».

Όπως τόνισε, η απάντηση της κυβέρνησης είναι μία και είναι η εξής: «Αν μπορέσουμε για τις επόμενες 15 μέρες, ο καθένας να κάνει χρήση της μάσκας και των αποστάσεων, είναι το απόλυτο lockdown απέναντι στον ιό. Τα μέτρα υπάρχουν, πρέπει να εφαρμοστούν. Δεκαπέντε μέρες για να βγούμε και από αυτή τη δύσκολη κατάσταση».

Πηγή φωτογραφίας και βίντεο: argolidatv.gr

Back to top button
Close
Close