Idees Sports

Νίκη και χαμόγελα στον ΑΟΤ

Τα Τρίκαλα «έκλεψαν» την νίκη στο τέλος του φιλικού αγώνα με την Παναχαϊκή και σίγουρα έκαναν τους πάντες να αισιοδοξούν για την συνέχεια μιας και η ομάδα της Πάτρας είναι από τα φαβορί για την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ.

Το γκολ των Τρικάλων που έδωσε την νίκη στο φιλικό πέτυχε στην εκπνοή ο Ζώγκος με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Ευθυμίου.

Οι Πατρινοί είχαν τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και δημιούργησαν περισσότερες ευκαιρίες για γκολ σε σχέση με τα Τρίκαλα που περιορίστηκαν σε πιο παθητικό ρόλο.

Ωστόσο όταν η Παναχαϊκή βγήκε μπροστά οι «κυανέρυθροι» εκμεταλλεύτηκαν τα κενά πίσω κυρίως με τον Ευθυμίου ο οποίος ήταν ταχύτατος και άλλαξε τις ισορροπίες στην επίθεση με την είσοδο του.

Τα Τρίκαλα είχαν σφιχτές γραμμές και καλή αμυντική λειτουργία αλλά προβλημάτισε και πάλι το γεγονός ότι δυσκολεύονται να περάσουν μπαλιές στους επιθετικούς όταν έχουν να αντιμετωπίσουν καλά οργανωμένη άμυνα.

Σίγουρα όμως το πρόσημο είναι θετικό από την εμφάνιση και την νίκη της ομάδας σε ένα τόσο δυνατό φιλικό

Ο Σκόνδρας σε μία μονομαχία τουSportrikala.gr

Το φιλμ του αγώνα

Η Παναχαϊκή δημιούργησε την πρώτη καλή ευκαιρία στο 6’ όταν σουτ του Αραβίδη απέκρουσε ο Γιακουμής.

Στο 41’ ο Μπάτροβιτς μπήκε ωραία στην περιοχή των Τρικάλων από τα αριστερά αλλά σούταρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Γιακουμή.

Τα Τρίκαλα απάντησαν στο 42’ με σουτ του Παπαγεωργίου που κατέληξε στην αγκαλιά τ0υ Μένκα.

Με την έναρξη της επανάληψης η Παναχαϊκή έχασε κλασσική ευκαιρία με τον Μπάτροβιτς που με ωραία ενέργεια έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Γκάρα.

Τα Τρίκαλα στο 50’ είχαν μία καλή στιγμή όταν μετά από κόρνερ του Ευθυμίου κεφαλιά του προωθημένου Ντιαλόσι πέρασε άουτ.

Στο 53’ σουτ του Πάνου από καλή θέση έφυγε απελπιστικά άουτ.

Στο 77’ σουτ του Αργυρόπουλου πέρασε ΑΟΤ

Στο 89’ τα Τρίκαλα έχασαν σπουδαία ευκαιρία να κλέψουν την νίκη με τον Κλεμέντε ο οποίος νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Κολοβούρη που έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 90’ τα Τρίκαλα γκολ με τον Ζώγκο με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Ευθυμίου!!!

Και νέα ευκαιρία για γκολ από τα Τρίκαλα με τον Κατσαντώνη να αστοχεί σε κενή εστία!!!

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Θεοχάρης με βοηθούς του κ.κ. Θάνο, Αντωνίου, όλοι Θεσσαλίας.

Ο Παπαγεωργίου σε μία προσπάθεια του

Παναχαϊκή (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Μένκα (46’ Κολοβούρης), Σταμόπουλος, Πάνος, Πατάπης (59’ Λαρέα), Μαρκοπουλιώτης (84’ Μπελεζάκης), Μπρους (66’ Αργυρόπουλος), Μουστακόπουλος (82’ Παπαχρονόπουλος), Μπάτροβιτς (66’ Σκεπετάρης), Τσερούτι (46’ Μασούρας), Ανάκογλου (46’ Κουσκουνάς), Αραβίδης (59’ Παπαδόπουλος)

ΑΟ Τρίκαλα (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γιακουμής (46΄Γκάρας), Πιαστόπουλος (57’ Γκασέρ), Νιάρος (76’ Διαμαντόπουλος), Σουλιώτης (73’ Κατσαντώνης), Ντιαλόσι (57’ Ζώγκος), Νικλιτσιώτης (46’ Ευθυμίου), Παπαγεωργίου (66’ Κλεμέντε), Πέλκας (46’ Λαζαρίδης), Σκόνδρας (73’ Χατζηκωνσταντίνου) , Σταματής (59’ Ποζατζίδης), Στεφανίδης (57’ Λίτσιος)

Τα Τρίκαλα όπως παρατάχθηκαν στο φιλικό του Βόλου. Όρθιοι: Σταματής, Σουλιώτης, Ντιαλόσι, Στεφανίδης, Γιακουμής, Νιάρος. Κάτω: Πιαστόπουλος, Σκόνδρας, Πέλκας, Νικλιτσιώτης, Παπαγεωργίου
Η Παναχαϊκή όπως παρατάχθηκε στο παιχνίδι
Ο Νικλιτσιώτης ανάμεσα σε δύο

Back to top button
Close
Close