Idees Sports

Νίκησαν τον Καραισκάκη τα Τρίκαλα και αύξησαν την διαφορά

Πολύτιμη νίκη ο ΑΟ Τρίκαλα επί του Καραϊσκάκη Άρτας με 1-0, ένα αποτέλεσμα που αυξάνει την διαφορά του ΑΟΤ με τους τελευταίους Καραϊσκάκη και Ιεράπετρα στους 11 βαθμούς, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος και ενόψει των πλέι άουτ.

Σε αργό τέμπο κύλησε το πρώτο ημίχρονο, νευρικό και αγχωτικό παιχνίδι. Η ομάδα των Τρικάλων είχε τρεις τελικές και ο Καραϊσκάκης μια, με τον ΑΟΤ την πιο σημαντική ευκαιρία σε φάουλ του Παπαγεωργίου και η μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι. Γενικά ο ΑΟΤ δεν απειλήθηκε εκτός από μια φορά αλλά επιθετικά δεν έκανε πολλά πράγματα. 47-53% υπέρ των φιλοξενουμένων η κατοχή μπάλας του πρώτου μέρους με τα Τρίκαλα όμως καλύτερα σαν ομάδα.

AO Τρίκαλα (Μπάμπης Μπακαρός (*):  Γιακουμής, Ριζογιάννης, Σουλιώτης, Σκόνδρας, Ευθυμίου, Παπαγεωργίου, Νιάρος, Πέλκας (60’ Αλμπάνης), Σταματής (89’ Ντιαλόσι), Ελευθεριάδης (63’ Πιαστόπουλος), Τάχατος

(*) Ο Σούλης Παπαδόπουλος παραμένει σε καραντίνα

ΑΕ Καραϊσκάκης (Γιάννης Μάγγος): Μπουργάνης, Θεολόγου, Χατζηδίμπας (84’ Γαλεάδης), Νταλακούρας (60’ Δερμιτζάκης), Δούμτσιος, Μαραθωνίτης (46’ Τσούτσης), Κορέλας (60’ Λουίς Φελίπε), Ναζίμ, Τάμπας, Κόκας, Κλιγγόπουλος (88’ Μαύρου)

Back to top button
Close
Close