Επιχειρείν

Νέο Citroen C3 Saint James: H ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΓΑΛΛΙΚΟΥ CASUAL CHIC ΣΤΥΛ

 

Citroën και η Saint James είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουν τα αποτελέσματα της νέας τους συνεργασίας, μέσω της περιορισμένης ειδικής έκδοσης C3 Saint James.

  • Οι δύο εταιρείες μοιράζονται το ίδιο όραμα για την προώθηση της γαλλικής τεχνογνωσίας που βασίζεται σε μια ισχυρή κληρονομιά και το ανθρώπινο στοιχείο, αναδεικνύοντας την ποιότητα, την υψηλή τεχνική στην παραγωγή και το συνδυασμό της κομψότητας με την casual διάθεση.
  • Βασισμένο στο κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμού του best seller της Citroën, το C3 Saint James προσφέρει μια εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα μέσω λεπτών χρωματιστών γραφικών στο αμάξωμα και μια συγκεκριμένη χρωματική επένδυση στην καμπίνα, όπου υπάρχουν και ορισμένα νέα υλικά. Με τα δεδομένα αυτά, το C3 Saint James καλεί τους επιβάτες του σε ένα ταξίδι γαλήνης και ηρεμίας.
  • Το Citroën C3 Saint James Limited Edition είναι ήδη διαθέσιμο για παραγγελία.

 

CITROËN C3 SAINT JAMES: Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ

Η Citroën και η Saint James είναι η ένωση κληρονομιών δύο εκατονταετηρίων που καθοδηγούνται από ένα κοινό όραμα γαλλικής τεχνογνωσίας προσβάσιμο σε όλους. Οι δύο μάρκες ήταν πάντα αφοσιωμένες στις αξίες της ανεξαρτησίας, της ελευθερίας και του ανοίγματος στον κόσμο, και έχει δημιουργηθεί ένας σταθερός σύνδεσμος μεταξύ αυτών των δύο γαλλικών εμπορικών σημάτων που έχουν πολλά να μοιραστούν. “Γεννημένη από τη θάλασσα” το 1889 στην πόλη Saint James κοντά στο Mont Saint Michel, έμβλημα της γαλλικής μόδας και κληρονόμος της προγονικής τεχνογνωσίας, η μάρκα Saint James προσφέρει ένα “casual chic” navy στυλ, μια ευρύτατη γκάμα ρούχων που εκτείνεται από το παραδοσιακό ναυτικό μπουφάν, τα παντελόνια, τα πουκάμισα και τις μπλούζες. Προωθεί τεχνικά, ποιοτικά και σύγχρονα προϊόντα που προσφέρουν μέγιστη άνεση στους χρήστες τους. Αυτές είναι αξίες που μοιράζεται πλήρως με τη Citroën, η οποία χρησιμοποιεί επίσης ανθρώπους, δημιουργικότητα και καινοτομία για να εξελίξει τα μοντέλα της για πάνω από 100 χρόνια.

 

Η περιορισμένη ειδική έκδοση του C3 Saint James θα είναι ήδη διαθέσιμη στη Γαλλία, στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, τις Κάτω Χώρες, την Ιαπωνία και την Ελλάδα.

Back to top button
Close
Close