Τρίκαλα

Νέο πλάνο για σκάψιμο των δρόμων από την ΔΕΗ σε συνεννόηση με τον Δ.Τρικκαίων!

Νέα ταλαιπωρία θα υποστούν τις επόμενες ημέρες οι τρικαλινοί, και αυτό γιατί στελέχη της ΔΕΗ έχουν αύριο συνάντηση με την δημοτική αρχή και τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Τρικκαίων προκειμένου να οριστικοποιηθεί το νέο πλάνο σκάψιμο των δρόμων, όπως ανέφερε  μιλώντας  σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο διευθύνων σύμβουλος της E-Trikala Οδυσσέας Ράπτης :

« Η ΔΕΗ έχει μπει στο χώρο της ευρυζωνικότητας, θέλει άμεσα να στήσει δίκτυο οπτικών ινών στην πόλη και θα έχει μια συνάντηση αύριο ο εργολάβος με τη δημοτική αρχή ώστε να συνεννοηθούμε πώς θα γίνει η παρέμβαση.

Δεν θα σκαφτεί η πόλη σε σημεία που έχει γίνει η ανάπλαση, θα επιλεγεί άλλος τρόπος εκεί. Πάλι καλά που αποφάσισαν τώρα να κάνουν το έργο αυτό, γιατί αν είχε ήδη ασφαλτοστρωθεί μεγάλο μέρος της πόλης και είχαν γίνει οι αναπλάσεις, θα είχαμε πρόβλημα.

Θα μας δείξει αύριο το σχέδιο ο εργολάβος ώστε να έχουμε συνεργασία για το πού και πότε θα γίνουν οι εργασίες, δείχνουν πολύ καλή διάθεση συνεργασίας πάντως ως τώρα.Από το κράτος υπάρχει τιμή αποκατάστασης για το σκάψιμο στις οδούς με 5 ευρώ το μέτρο, αυτή είναι η αποζημίωση προς το Δήμο Τρικκαίων.»

Back to top button
Close
Close