Idees Sports

Νέες συναρπαστικές δραστηριότητες για να εξερευνήσετε τη Λίμνη Πλαστήρα

 

Η Λίμνη Πλαστήρα έχει πάρει πολλά ονόματα από τους ανθρώπους που την επισκέφθηκαν. Για άλλους “Το διαμάντι των Αγράφων” για άλλους ‘’Η μικρή Ελβετία’’, όπως και να έχει η υδρόβια αυτή περιοχή με το άπειρο φυσικό κάλλος της αφήνει τον επισκέπτη με τις καλύτερες εντυπώσεις και εικόνες!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στην όχθη της Λίμνης πλαστήρα το ολοκαίνουργιο κέντρο δραστηριοτήτων της Trekking Hellas φέρνει νέες και πρότυπες δραστηριότητες για να εξερευνήσουμε τη Λίμνη αλλά και τα δάση που την περιβάλλουν. Με μία επίσκεψη στην παραλία, οι ταξιδιώτες μπορούν να επιλέξουν από μία πληθώρα δραστηριοτήτων και να περιηγηθούν στη λίμνη με τον τρόπο που τους ταιριάζει.  Τα διασκεδαστικά Hydrobikes είναι η πρόταση μας για μία μοναδική αίσθηση ποδηλασίας στο νερό!  Μονοθέσια ή και διθέσια για το άλλο μας μισό, παρέχουν απίστευτη ελευθερία για εξερεύνηση στα φιορδ και τις όχθες της Λίμνης.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Τα τετραθέσια ποδήλατα Pendalos είναι ιδανική επιλογή για οικογένειες ενώ τα Canoe είναι εξαιρετικά για τους λάτρεις της κωπηλασίας! Ακόμα και αν οι δραστηριότητες στο νερό δεν μας ταιριάζουν, η παραλία δραστηριοτήτων επίσης παρέχει Mountain Bikes για βόλτα στον ειδικά διαμορφωμένο ποδηλατόδρομο που ξεκινάει από το ίδιο μέρος αλλά και τοξοβολία με αθλητικά τόξα για μικρούς και μεγάλους!Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Η παραλία δραστηριοτήτων βρίσκεται δίπλα ακριβώς από το γήπεδο στα Καλύβια Πεζούλας και είναι ανοιχτή καθημερινά για τους επισκέπτες έως το σούρουπο!Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Εδώ έχουμε και ένα hint για εσάς! Το βράδυ της Πέμπτης 24 και Παρασκευής 25 Ιουνίου η παραλία φιλοξενεί εκδηλώσεις κάτω από το φως της Πανσελήνου! Μουσική, Κοκτέηλ  και δυνατότητα για περιήγηση στη λίμνη με Yδροποδήλατα & Canoe θα κάνουν τις βραδιές σας μαγικές!  Συνδυάστε το με διαμονή στους παραδοσιακούς ξενώνες της περιοχής για ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Back to top button
Close
Close