Idees Sports

Μόνο τρίποντο σήμερα ο ΑΟΤ Κόντρα στον ΟΦ Ιεράπετρας στο στάδιο (15.30, ERTSPORTS 4)

Τον ΟΦ Ιεράπετρας υποδέχεται σήμερα ο ΑΟ Τρίκαλα στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου. Οι «κυανέρυθροι» θέλουν την νίκη ώστε να πλασαριστούν σε όσο το δυνατόν καλύτερη θέση στα play out με βασικό στόχο να δώσουν τρία εντός και δύο εκτός έδρας παιχνίδια στην τελική πεντάδα των αγώνων.

Όλος ο σχεδιασμός των τελευταίων ημερών είχε γίνει ώστε ο ΑΟ Τρίκαλα να είναι σήμερα πλήρης απέναντι στην Κρητική ομάδα. Κατ’ αρχήν στον πάγκο επιστρέφουν οι Σούλης Παπαδόπουλος και Βασίλης Καλογιάννης αφού ξεπέρασαν το πρόβλημα με τον κορονοϊό ενώ στην διάθεση τους θα είναι οι Σταματής, Παπαγεωργίου, Νιάρος, Ελευθεριάδης που εξέτισαν τις ποινές τους αλλά και οι Ευθυμίου, Σουλιώτης που προφυλάχθηκαν στην Ρόδο γιατί ήταν στο όριο των καρτών.Sportrikala.gr

Η Ιεράπετρα

Η Ιεράπετρα έρχεται στα Τρίκαλα με τον παλιό μας γνώριμο Τίμο Καβακά στον πάγκο αλλά και τους Αθανασόπουλο, Τεγούση και Ντούνη που πέρασαν από τον ΑΟΤ στην αποστολή.

Δεν ταξίδεψαν οι: Χιντζίδης, Αρσενίδης, Αρναούτογλου, Σμίλτος, Παπαδόπουλος, Πριόνας και Γκέγκολι, Παπαδάκης.

Αναλυτικά η αποστολή:

Χρ. Αθανασόπουλος, Ι. Μανουσάκης, Π. Βουό, Εμμ. Περδίκης, Αμπ. Μασουέρο, Γ. Ζήσης, Μπαράτα, Μαρ. Καψάλης, Αντ. Φουάσης, Καλ. Λεμονής, Β. Βογιατζής, Κ. Χατζηπιρπιρίδης, Δ. Γκίνη, Μαρκ. Ντούνης, Οκ. Χατζητερζόγλου, Ντάλα Κόστα, Κρ. Κούστα, Κ. Τεγούσης, Γ. Τσιλιγγίρης.

(*)Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης θα είναι ο κ.  Μέγας (Πιερίας) με βοηθούς τους κ.κ.
Κηλικιώτη (Ξάνθης), Γουρνιά  (Ανατ. Αττικής) και 4ος ο κ.  Τσιμεντερίδης (Κοζάνης).

 

Back to top button
Close
Close