Fashion

Μόδα Τα Harrods ντύθηκαν… Louis Vuitton !

Συνεχίζοντας μια μακρά κληρονομιά της προστασίας των τεχνών, η Louis Vuitton γράφει το δεύτερο κεφάλαιο στη συνεργασία της με την επαναστάτη Ιάπωνα καλλιτέχνιδα Yayoi Kusama.

10 χρόνια αφότου ένωσαν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά, τώρα το Harrods είναι η σκηνή για μια συλλογή που συμβολίζει την πιο εκτεταμένη συνεργασία της Louis Vuitton με μια εξαιρετική καλλιτέχνιδα.

“Είμαι αποφασισμένη να δημιουργήσω έναν Kusama κόσμο, που κανείς ποτέ δεν έχει φτιάξει και εισβάλλει μέσα του”, αποτελεί το κεντρικό motto της δημοφιλούς Γιαπωνέζας artist, Yayoi Kusama.

Στο κατάστημα του Harrods στο Λονδίνο, η πρόσοψη, οι βιτρίνες και οι εσωτερικοί χώροι μεταμορφώθηκαν σε μια καλλιτεχνική πανδαισία που κεντρίζει το ενδιαφέρον, προσκαλώντας τους επισκέπτες σε ένα ολιστικό ταξίδι γνωριμίας με την eclectic κουλτούρα που αντιπροσωπεύουν.

 Ο οίκος Louis Vuitton μετέτρεψε τα καταστήματά του σε όλον τον κόσμο μετην παρουσίαση της capsule κολεξιόν του σε συνεργασία με τη σύγχρονη Ιαπωνέζα καλλιτέχνιδα Yayoi Kusama.

Γεμάτη με χαρούμενα χρώματα και στάμπα, βλέπουμε γυναικεία, ανδρικά αξεσουάρ και ακόμη και αρώματα Louis Vuitton να πασπαλίζονται με τις αναγνωρίσιμες ζωγραφισμένες κουκκίδες της Yayoi Kusama.

 Μια σειρά καταστημάτων του οίκου διακοσμήθηκαν εκ νέου με πουά, που είναι το σήμα κατατεθέν της Kusama, κινούμενη ζωγραφική της σε βιτρίνες και φουσκωτό αντίγραφό της να κοιτάζει πάνω από τη στέγη του καταστήματος στη Champs-Élysées.

 

VIEW THIS POST ON INSTAGRAM

 

A POST SHARED BY LOUIS VUITTON (@LOUISVUITTON)

«Την πιο πρόσφατη συνεργασία του με τη Yayoi Kusama εορτάζει στη Νέα Υόρκη o Louis Vuitton με έναν ειδικό pop-up χώρο στη συνοικία Meatpacking District ο οποίος έχει μετατραπεί σε καμβά για το όραμα και την εμβληματική τέχνη της» δήλωσαν από τον οίκο Louis Vuitton.

Hernews.gr

Back to top button
Close
Close