Idees Sports

Μπόλονι : «Οι ευκαιρίες μας είχαν ουσία, τα πήγαμε πολύ καλά»

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-1 του Παναιτωλικού για την 10η αγωνιστική της Superleague και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Μια νίκη που ικανοποίησε τον τεχνικό του Τριφυλλιού, Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος μετά το τέλος του παιχνιδιού στάθηκε στην αποτελεσματικότητα των παικτών του. «Οι ευκαιρίες μας είχαν ουσία και πήγαμε καλά, άρα δημιουργήσαμε ευκαιρίες αν και το παιχνίδι δεν ήταν ιδιαίτερης ποιότητας κάναμε καλές προσπάθειες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θα μπορούσα να στοιχηματίσω πως θα είχαμε έναν σφιχτό αγώνα. Δεν βρισκόμαστε σε θέση να πούμε πως 3-4 σημαντικοί παίκτες μπορούν να βρίσκονται εκτός ομάδας. Αναφέρομαι στους Βέλεθ, Κουρμπέλη, Χατζηγιοβάνη είναι οι παίκτες που φέρουν το βάρος στην ομάδα. Βεβαίως ένα από τα γκολ που σκοράραμε ακυρώθηκε ως οφσάιντ, όμως οι ευκαιρίες μας είχαν ουσία και πήγαμε καλά, άρα δημιουργήσαμε ευκαιρίες αν και το παιχνίδι δεν ήταν ιδιαίτερης ποιότητας κάναμε καλές προσπάθειες.

Για τους μικρούς: «Δώσαμε χώρο σε νέους παίκτες και κατανοώ πως οι μικροί για να γίνουν καλοί παίκτες θέλουν χρόνο για να παίξουν. Το θέμα δεν είναι αν θα είχαν την δυνατότητα να προσπαθήσουν το θέμα είναι αν μπορούν ή όχι. Δεν μπορούμε να δεχθούμε να έχουμε 5 με 6 απουσίες. Με κάθε νίκη που παίρνουμε, κερδίζουμε χρόνο.

Κερδίζουμε χρόνο και για τους σημαντικότερους παίκτες που είναι κουρασμένοι ή τραυματίες αλλά και να μπορέσουμε να οργανώσουμε το παιχνίδι μας με τους νεότερους παίκτες μας. Προσωπικά μπορώ πιο ήρεμα να γνωρίσω προσωπικά όλους τους παίκτες μου».

Back to top button
Close
Close