Idees Sports

“Μπασκετάνθρωπος” πλέον ο Κώστας Σκρέτας

Σε  πρόσωπο των ημερών έχει αναδειχθεί το τελευταίο διάστημα, ο πρόεδρος των Ικάρων Κώστας Σκρέτας. Ο Τρικαλινός επιχειρηματίας και παράγοντας του Τρικαλινού μπάσκετ από την περασμένη εβδομάδα πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς για ακόμη μια φορά στην καριέρα του ως διοικητικός παράγων   κατάφερε να πανηγυρίσει άνοδο ομάδας με Τρικαλινά χρώματα.

Στα 53 έτος της ηλικίας του, πέρυσι σχεδόν τέτοια εποχή, είχε θέσει ως στόχο την άνοδο της ομάδας στην Β ‘Εθνική. Φέτος στο 54 έτος πέρα από το γεγονός της ανόδου που πέρασε από χίλια κύματα,  προγραμματίζει και πάλι ώστε στο τέλος της επερχόμενης σαιζόν να ανακηρυχτεί πρωταθλητής με  τους Ικάρους, ανεβάζοντας τους  στην επόμενη κατηγορία,  κάνοντας τις προσδοκίες του πράξη.

Ο  Κώστας Σκρέτας γέννημα θρέμμα του Τρικαλινού μπάσκετ πέρα από όλα τα άλλα, απέδειξε ότι ο πρόεδρος μιας ομάδας  δεν χρειάζεται να έχει μεγάλες τσέπες και βαρύ οικονομικό μπαγκράουντ για να πετύχει τον στόχο. Απλά μεθοδικά, με καλό τιμ συνεργατών με στρατηγική στην διαχείριση του έμψυχου δυναμικού με προσωπικές γνωριμίες και μπασκετική ανθρωπογεωγραφία κατάφερε να ξεπεράσει προβλήματα κυρίως αγωνιστικά και να φτάσει σε αυτήν την σπουδαία επιτυχία.

Πλέον δρομολογεί τις εξελίξεις για την επόμενη ημέρα, ανοικτός μεν στις προτάσεις,  κλειστός δε στις προκλήσεις έτοιμος για το επόμενο μεγάλο βήμα ….

Back to top button
Close
Close