Τρίκαλα

Μια πρωτότυπη σχολική τάξη στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων !

Μια πρωτότυπη σχολική τάξη!
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων, ορμώμενο από έρευνες που δείχνουν ότι η συνεχής κίνηση του σώματος πάνω στη μπάλα ισορροπίας βοηθά τη συγκέντρωση και άρα τη μάθηση, φρόντισε για την υλοποίηση του όλου εγχειρήματος το οποίο βρήκε υποστηρικτές διευθυντές και δασκάλους.
“Με πρωτοβουλία (πρόταση και αγορά) του Δ.Σ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ του σχολείου μας και έγκριση από τον κύριο Αρσένη (πρώην διευθυντή), κυριο Κωστόπουλο (πρώην διευθυντή) και κύριο Κατσιουλα (νυν διευθυντής) οι μαθητές της Α´ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν (προαιρετικά) μια σύγχρονη πρόταση στην εκπαιδευτική διαδικασία!
Χάρη στην εξαιρετική συνεργασία με τον δάσκαλο του Α1, κυριο Ραπτοτασιο που ήταν ένθερμος υποστηρικτής του εγχειρήματος, η πρόταση του συλλόγου εφαρμόστηκε στην πράξη” επισημαίνουν τα μέλη του Δ.Σ.
Όπως εξηγούν “Σε περίπτωση που το εγχείρημα δεν ευοδώσει, τότε οι μπάλες πιλάτες θα χρησιμοποιηθούν στο μάθημα φυσικής αγωγής. Σε κάθε περίπτωση τα πρωτάκια μας θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν αυτή την εμπειρία !!!”.
Συγχαρητήρια σε όσους συμμετείχαν στην υλοποίηση της πρωτοβουλίας.
trikalaview.gr

Back to top button
Close
Close