FaceLook

Μια αγκαλιά για τον Μάκη

Πάλι στη Λάρισα ο Μάκης Βορίδης, συχνές οι επισκέψεις του υπουργού, ο οποίος δεν είναι πια στο Γεωργίας, ώστε να έχει ειδική αποστολή στον κάμπο.
Είναι ωστόσο η Φαρσαλινή Εύη Δραμαλιώτη, η κόρη του Αντώνη, η πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης, που φρόντισε άλλη μια φορά να φέρει τον πολιτικό της μέντορα στην πόλη. Καθότι προτίμησε τη Λάρισα για να διοργανώσει το συνέδριο της υπηρεσίας της για την Καινοτομία. (Σημειωτέο ότι οι «παροικούντες» θεωρούν ότι δεν θα είναι υποψήφια βουλευτής σ’ αυτές τις εκλογές).
Μετά  το συνέδριο, ο υπουργός πήγε στο «Φρούριο», μαζί με τον στενό του φίλο Χρ. Κέλλα. Εκεί παρέθετε δείπνο η Εύη Δραμαλιώτη στους ομιλητές του συνεδρίου. Κι εν συνεχεία αναχώρησαν για Τύρναβο. Υπουργός Εσωτερικών γαρ, κι ο δήμαρχος Γ. Κόκουρας είχε οργανώσει για χάρη του βραδιά στο «Πανελλήνιο», όπου είχαν μαζευτεί όλοι οι δημοτικοί παράγοντες και άλλα τοπικά στελέχη της ΝΔ. Εκεί και η Στέλλα Μπίζιου, αλλά και ο Κ. Αγοραστός και ο Κ. Τζανακούλης. Δεν το τίμησε το τυρναβίτικο τραπέζι ο υπουργός, μια σαλάτα μόνο με τον φίλο του τον βουλευτή, είχαν φάει πριν στο «Φρούριο».
Ζ.

Back to top button
Close
Close