Ειδήσεις

Με κλιμάκιο στη Λάρισα ο Χαρδαλιάς

Οι ζυμώσεις και οι διεργασίες που εξελίσσονται σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της χώρας εν μέσω της δεύτερης προεκλογικής περιόδου, φαίνεται πως αποτελούν την πυξίδα με την οποία πορεύονται τα κομματικά επιτελεία με στόχο τη μέγιστη δυνατή διεύρυνση των εκλογικών τους δυνάμεων στις 25 Ιουνίου.

Στο πλαίσιο αυτό, όπως έγραψε από την περασμένη Δευτέρα το onlarissa.gr, η προγραμματισμένη για την ερχόμενη Παρασκευή επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη σε Καλαμπάκα, Καρδίτσα και Φάρσαλα αναβλήθηκε, ενώ εκτιμάται πως εάν ο πρώην πρωθυπουργός τελικά έρθει στη Θεσσαλία αυτό θα γίνει λίγες ημέρες πριν τις εκλογές. Και στην περίπτωση της Λάρισας, το πιο πιθανό είναι να επισκεφθεί την περιοχή της Ελασσόνας, εκεί όπου διαπιστώνονται “διαρροές” προς μικρότερα κόμματα που θα μπορούσαν να αναχαιτιστούν.

ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΜΕ ΧΑΡΔΑΛΙΑ

Υπό την παραπάνω εξέλιξη, το βάρος της προεκλογικής καμπάνιας πέραν των τριών βουλευτών, των πολιτευτών και των τοπικών στελεχών της Ν.Δ., αναλαμβάνει στη Λάρισα ο άνθρωπος των… ειδικών αποστολών, Νίκος Χαρδαλιάς.

Κατά νεότερες πληροφορίες του onlarissa.gr, ο πρώην υπουργός που «έχτισε» το όνομά του στις δύσκολες εποχές της πανδημίας, αναμένεται να βρεθεί στη Λάρισα επικεφαλής κλιμακίου, μετά την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου. Αναμένεται δε, να περιοδεύσει σε αρκετές περιοχές της εκλογικής περιφέρειας.

Απόστολος Ράιδος

Back to top button
Close
Close