Idees Sports

Με ισοπαλία και η επιστροφή στο στάδιο για τον ΑΟΤ

Μετά απο κοντά οχτώ μήνες τα Τρίκαλα έπαιξαν ξανά στο Δημοτικό στάδιο σε φιλικό προετοιμασίας με τον Πιερικό. Το παιχνίδι τελείωσε ισόπαλο με 2-2 και σίγουρα στον Απόστολο Χαραλαμπίδη δεν άρεσε καθόλου ούτε η προβληματική εικόνα στην άμυνα, ούτε η συχνότητα των επισκέψεων της ομάδας του στα αντίπαλα καρέ.

Αν κάτι κρατάμε απο το φιλικό είναι η αντίδραση των Τρικάλων που ενώ βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 0-2 (17′ Χαρτσιάς πεν., Μπενίσκος 32′) κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα πριν κλείσει το ημίχρονο με τους Σκόνδρα (36′), Σταματή (39′) .

Στην επανάληψη τα Τρίκαλα δεν πίεσαν ιδιαίτερα ενώ ο Πιερικός ήταν επικίνδυνος κυρίως στις αντεπιθέσεις και έχασε μοναδικές ευκαιρίες να πάρει την νίκη με αποκορύφωμα ένα τετ α τετ στο 90′.

Με τους “κυανέρυθρους” έπαιξε και ο Πορτογάλος Σιλβάνο που έδειξε ότι είναι ανέτοιμος αλλά έδειξε κάποια καλά στοιχεία.

Μπορεί να προέρχεται απο αγωνιστική απραξία αλλά στον ΑΟΤ προχώρησαν στην απόκτηση του νεαρού Πορτογάλου Σιλβάνο Νατέρ καθώς στον χρόνο που δοκιμάστηκε έπεισε τον Απόστολο Χαραλαμπίδη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: “Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την απόκτηση του 20 χρόνου (27/2/2000) ταλαντούχου Πορτογάλου εξτρέμ Σιλβάνο Νατέρ.
Ο νεαρός επιθετικός είναι γεννημένος στην Γουινέα Μπισάου και είναι διεθνής με την K18 της Εθνικής Πορτογαλίας. Προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Ατλέτικο Μαδρίτης.
Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε επιτυχίες. 🔵🔴 #aotrikala”.

Back to top button
Close
Close