Idees SportsΤρίκαλα

Με ενθουσιασμό πραγματοποιήθηκε και φέτος ο 18ος ημιμαραθώνιος της Ράξας

Με μεγάλη συμμετοχή δρομέων, και με τέλειες καιρικές συνθήκες  πραγματοποιήθηκε στη Ράξα του Δήμου Τρικκαίων, ο 18ο Ημιμαραθώνιος  Αγώνας  Δρόμου και ο Αγώνας δρόμου 10 χλμ

Η εξαιρετική  διοργάνωση ,   η  άριστη φιλοξενία των κατοίκων της Ράξας ,  ο Μύλος των Ξωτικών  και γενικά οι ομορφιές της περιοχής είναι κάποιοι από τους επιπλέον λόγους  που κάθε χρόνο οι αγώνες αυτοί προσελκύουν εκατοντάδες δρομείς . Πριν αλλά και μετά το τέλος των αγώνων οι δρομείς απόλαυσαν  ζεστό τσάϊ λόγω του κρύου . Φέτος για πρώτη φορά ο Ημιμαραθώνιος αλλά και  τα 7 χλμ  είχαν ηλεκτρονική χρονομέτρηση με ζωντανή ενημέρωση για τα αποτελέσματα!Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Η οργανωτική επιτροπή ευχαρίστησε την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Τρικκαίων  για την πολύτιμη συνεισφορά τους.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Οι αγώνες διεξήχθησαν με  την  ουσιαστική συνδρομή τηςΔεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, της Τροχαίας Τρικάλων, της Σ.Μ.Υ.,Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

των Γυμναστικών Συλλόγων του Νομού, των επιχειρηματιών   της περιοχής  που βοήθησαν  οικονομικά , τους οποίους η οργανωτική επιτροπή ευχαριστεί θερμά.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Back to top button
Close
Close