Idees Sports

Με ένα γκολ και δίκαιο ο ΑΟΤ νικητής στο φιλικό με τον Πιερικό

Ένα γκολ είχε η αναμέτρηση του ΑΟ Τρίκαλα με τον Πιερικό και αυτό βγήκε στο 81′ κι έκρινε το αποτέλεσμα.  Ο ΑΟΤ επικράτησε τελικά με 1-0, από αυτογκολ του Ζούρτου, ενώ  είχε κάποιες ευκαιρίες για να βρει πιο εύκολα τη νίκη και τα δίχτυα των φιλοξενούμενων.

ΤΟ τρικαλινό συγκρότημα κυριάρχησε στο πρωτο ημίχρονο και είχε 2-3 καλές φάσεις, όμως δεν πέτυχε γκολ και το 0-0 σφράγισε όλη την ροή του 45λεπτου. Στην καλύτερη ωστόσο στιγμή , στο 19’  και μετά από φάουλ του Ελευθεριάδη, ο Παρέδες επωφελήθηκε πήγε για γκολ αλλά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Στην επαναληψη ο Καβακάς έκανε μαζεμένες αλλαγές η εικόνα δεν άλλαξε πολύ αλλά η φάση που έκρινε το ματς βγήκε στο 81 όταν στη σέντρα του Σανδραβέλη , ο Ζούρτος του Πιερικού αντέδρασε άσχημα και πετυχε το 0-1

Sportrikala.gr

 

ΑΟ Τρίκαλα ( Καβακάς): Σεντουριόν (46′ Αγριμάκης), Χειρίτραντας (82’Κουλούρης), Παρέδες (46′ Ντιαλόσι), Μπενίτεζ (63’Κεχαγιάς), Φουτσίνι (58’Νιάρος), Μπαξεβάνος (58′ Σανδραβέλης), Ρεκίν (46′ Αουντίνο) Ελευθεριάδης (46’Ριζογιάννης) Μπαράτα (58’Ιωαννίδης), Πέλκας (77′ Μυλόπουλος), Κουσκουνάς (58′ Νίζιτς)

Back to top button
Close
Close