Idees Sports

Μεγάλη γιορτή του βόλεϊ στη Λάρισα με την διεξαγωγή του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος αύριο και μεθαύριο (φωτο – βίντεο)

Υψηλού επιπέδου βόλεϊ αναμένεται να απολαύσουν οι Λαρισαίοι το διήμερο που έρχεται, Παρασκευή και Σάββατο με την διεξαγωγή του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος στο κλειστό της Νεάπολης, στο οποίο συμμετέχουν οι Παναθηναϊκός, Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων, Ολυμπιακός και Π.Α.Ο.Κ.

Με αφορμή αυτό το μεγάλο γεγονός παραχωρήθηκε σήμερα το μεσημέρι της Πέμπτης συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα Περιφερειακού Συμβουλίου.

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Δημήτρης Κουρέτας τόνισε πως:

«Για πρώτη φορά γίνεται στην πόλη της Λάρισας αυτή η διοργάνωση και είναι μεγάλη μας χαρά. Με τον τρόπο αυτό στηρίζουμε τον αθλητισμό και ειδικά το βόλεϊ που έχει μεγάλη λαϊκή αποδοχή. Αυτή η διοργάνωση είναι η απαρχή και για άλλες. Η περιφέρεια Θεσσαλίας είναι ανοιχτή και θα βοηθάει ειδικά σε στιγμές δύσκολες για τον αθλητισμό. Θα είναι μια γιορτή για το άθλημα και τον αθλητισμό».

Ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Θανάσης Μαμάκος σημείωσε: «Είμαι πραγματικά χαρούμενος που η Λάρισα θα φιλοξενήσει ένα ακόμα μεγάλο αθλητικό γεγονός. Η Λάρισα είναι πόλη με μεγάλη αθλητική παράδοση σε όλα σχεδόν τα σπορ, άρα δικαιωματικά επιλέχθηκε για την διοργάνωση αυτή.

Είναι μια ευκαιρία για ανάδειξη του δήμου και της πόλης μας, να γνωρίσουν οι φιλοξενούμενοι των αποστολών μια πόλη ζωντανή, φιλόξενη, με πολιτισμό.

Θα απολαύσουμε στη Νεάπολη τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα οι οποίες σίγουρα θα προσφέρουν υψηλού επιπέδου θέαμα. Οι Λαρισαίοι θα είναι εκεί και θα χειροκροτήσουν τους νικητές και τους χαμένους με την ιδιά θέρμη. Καλωσορίζω τις ομάδες».

Με την σειρά του ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βόλεϊ κ. Γιώργος Καραμπέτσος ανάφερε: «Είμαι συγκινημένος που βρίσκομαι στη Λάρισα, ανάμεσα σε φίλους και αγωνιστές πολίτες, που άντεξαν στις πιο μεγάλες δοκιμασίες που πέρασε η χώρα μας τις τελευταίες δεκαετίες, όπως την τραγωδία στα Τέμπη και τις πλημμύρες, η Θεσσαλία προσπαθεί να κλείσει τις πληγές της. Όπως είχα υποσχεθεί όλη η κοινότητα του βόλεϊ θα είναι στο πλευρό των δοκιμασμένων πολιτών της Θεσσαλίας και κοντά στα σωματεία της Θεσσαλίας.

Για μας αυτή η διοργάνωση αυτή στη Λάρισα έχει μια ξεχωριστή σημασία, είναι μια διοργάνωση αισιοδοξίας και προοπτικής. Κάτω από το φιλέ όλοι είμαστε ενωμένοι για να τιμήσουμε τα παιδιά μας που χάθηκαν και να χτίσουμε τις γέφυρες που μας χώρισαν. Έχουμε χαρά που είμαστε στη Λάρισα και ευχαριστούμε την περιφέρεια και τον δήμο. Καλή επιτυχία στα σωματεία. Να κερδίσει ο καλύτερος. Όλοι να έρθουν στο γήπεδο οικογενειακά για να

Back to top button
Close
Close