Fashion

Μαριάννα Γουλανδρή και Αλεξία Βαρδινογιάννη με φορέματα του Βασίλη Ζούλια

Kάτω από τον Παρθενώνα, στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, πραγματοποιήθηκε το εντυπωσιακό fashion show «The Swans» του Βασίλη Ζούλια.

Η επίδειξη μόδας του Ελληνα σχεδιαστή σε συνεργασία με τον Περικλή Κονδυλάτο πραγματοποιήθηκε για τη στήριξη των σκοπών της Επιτροπής Elpida Youth του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας της Αθήνας, Athens Xclusive Designers Week.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την Μαριάννα Γουλανδρή-Λαιμού και την Αλεξία-Αντσακλή Βαρδινογιάννη να φορούν υπέροχες δημιουργίες του Βασίλη Ζούλια.

Η Πρόεδρος της Επιτροπής ELPIDAYouth Μαριάννα Γουλανδρή-Λαιμού ευχαρίστησε στην έναρξη της επίδειξης μόδας τον σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια και όλους τους παριστάμενους εκ μέρους και της Προέδρου του Σωματείου κυρίας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη: «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους που ήρθατε σήμερα το βράδυ να στηρίξετε την ΕΛΠΙΔΑ και τα παιδιά μας! Ένα μεγάλο ευχαριστώ και εκ μέρους της Προέδρου μας, κυρίας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη, σε όλους και φυσικά στον κύριο Βασίλη Ζούλια για όλα όσα έκανε σήμερα για την ΕΛΠΙΔΑ».

Μαριάννα Γουλανδρή Λαιμού και Αλεξία Αντσακλή-Βαρδινογιάννη με φορέματα Βασίλη Ζούλια
Η σύζυγος του Νίκου Β. Βαρδινογιάννη, Αλεξία, φόρεσε ένα μπλε στράπλες μακρύ φόρεμα του σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια, το οποίο ταίριαζε ιδανικά με τα μπλε μάτια της.

Οσο για την Μαριάννα Γουλανδρή-Λαιμού επέλεξε το «Patricia Dress» το οποίο συνδύασε με χρυσά ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Δείτε τις φωτογραφίες τους:

Φωτογραφία: NDP photo agency

Back to top button
Close
Close