Idees SportsΤρίκαλα

“Μαγειρέματα” στην φωλιά του Κόκορα για τον Ερασιτέχνη

Ένα “ομιχλώδες τοπίο” προδιαγράφεται στα Τρίκαλα, λόγω της καθυστερημένης έναρξης της αγωνιστικής σαιζόν  καθώς πλησιάζει η ώρα που θα δοκιμαστούν, διοικητικές συνεργασίες και αγωνιστικές δυνατότητες παικτών και προπονητών στην ομάδα.

Η παρατεταμένη, μη εκκίνηση του πρωταθλήματος, έχει δημιουργήσει, εκνευρισμό στις τάξεις της ομάδας, καθώς αρκετά θέματα καθημερινότητας αναζητούν  λύσεις και οι ιθύνοντες ανάλογα, από το μετερίζι του καθενός, προσπαθούν να λύσουν τα ζητήματα.

Οι οικονομικές υποχρεώσεις τρέχουν, τα έσοδα λιγοστεύουν και όσο δεν υπάρχει πρωτάθλημα ,το πρόβλημα γιγαντώνεται. Στο ίδιο μήκος και το έμψυχο δυναμικό που αναλώνεται σε συνεχείς προπονήσεις και σε ατέμονα φιλικά Η διοίκηση του Κώστα Παρδάλη προσπαθεί για τα αυτονόητα, κρατώντας χαμηλούς τόνους και διεκπαιρεώνοντας, προβλήματα και καταστάσεις  παντός επιστητού,. στο μήκος τους δικούς της βεληνεκούς και των συμφωνηθέντων.

Από εκεί και μετά, ο άμεσος συνεργάτης του Ερασιτέχνη Παναγιώτης Μαντζανάς, σε ρόλο εποπτείας και διαχείρισης του έμψυχου δυναμικού, αποτελεί την άλλη διάσταση της λύσης, των όποιων προβλημάτων απασχολούν τους κυανέρυθρους, στον δεύτερο μήνα παρουσίας του στα κοινά της ομάδας.

‘Άπαντες σε μια φάση συνεργασίας, που αρχίζει να μπαίνει πλέον σε ένα επίπεδο αξιολόγησης ,με τα  υπέρ και τα κατά, και την κάθε πλευρά να έχει τους λόγους της, στο διαχειριστικό σκέλος,  πλησιάζει στην τελική της μορφή και σε ένα  ξεκαθάρισμα  ίσως της κοινής η όχι πορείας.

Εξάλλου οι προγραμματισμένες συναντήσεις των διοικούντων του ερασιτέχνη και οι αλλεπάλληλες παρουσίες με χαλαρές συσκέψεις κυρίως μετά δείπνων, δείχνουν και την ανησυχία που τους διακατέχει, μερικές εβδομάδες, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος καθώς όλα μπορεί να συμβούν …

Back to top button
Close
Close