Lifestyle news

Λευτέρης Πανταζής: Το πολυτελές σπίτι στη Βουλιαγμένη, το αριστροκρατικό σαλόνι και η τεράστια πισίνα

Ο Λευτέρης Πανταζής κατοικεί σε μία πολυτελή κατοικία στη Βουλιαγμένη και όπως έχει δηλώσει επανειλημμένως, είναι το σπίτι των ονείρων του, για το οποίο δούλεψε πολλά χρόνια στην πίστα.

Λευτέρης Πανταζής: Ανοίγει το σπίτι του στις εκπομπές, για να ξεναγήσει τους θαυμαστές του

Ο γνωστός τραγουδιστής το βράδυ της Τρίτης άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του στην εκπομπή “Direct” και τον Τάκη Χατζή. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ανοίξει την πόρτα του σπιτιού του σε εκπομπές, προκειμένου να ξεναγήσει τους θαυμαστές του στον προσωπικό του χώρο και να δώσει μια γεύση από τις αγαπημένες του γωνιές.

Ένα μεγάλο σπίτι με πληθωρικά σαλόνια, πολλά δωμάτια, πισίνα, τζάκι τεράστια γκαρνταρόμπα, υπόγειο με μπιλιάρδο, ποδοσφαιράκι και τζουκ μποξ.

«Εγώ το σπίτι μου το είδα στο όνειρό μου. Το ονειρεύτηκα και μετά ήθελα να το κάνω έργο όλο αυτό. 37 χρόνια δουλεύω νύχτα για να χτίσω αυτό το σπίτι των ονείρων μου, στο οποίο μένω 22 χρόνια περίπου», υπογράμμισε ο Λευτέρης Πανταζής στο Happy Day, πριν από περίπου δύο χρόνια.

Λευτέρης Πανταζής: Το ιστορικό πιάνο, με το οποίο έχουν γράψει τραγούδια Μίμης Πλέσσας, Νίκος Καρβέλας και Κώστας Χαριτοδιπλωμένος

Όλα τα έπιπλα στο σπίτι του Λευτέρη Πανταζή, όπως έχει αποκαλύψει ο ίδιος, έχουν έρθει από την γειτονική Ιταλία, ενώ χαρακτηριστικό είναι το πιάνο που δεσπόζει στο σαλόνι, με το οποίο έχουν γραφτεί πολλές μεγάλες επιτυχίες. «Έχει ιστορία αυτό το πιάνο, έχει γράψει τραγούδια ο Μίμης Πλέσσας, ο Νίκος Καρβέλας, ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος», κατέληξε ο Λευτέρης Πανταζής.

Λευτέρης Πανταζης: Μένει με την Κόνι Μεταξά και τον σύντροφό της

Και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όμως, ο τραγουδιστής μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του στο σπίτι, στο οποίο μένει με την κόρη του Κόνι Μεταξά, με την οποία χάρη στον κορονοϊό- όπως είπε- γνωρίστηκαν καλύτερα.

«Αποφάσισε να έρθει με τον αγαπημένο της να μείνουμε σπίτι και οι τρεις. Και γνωριστήκαμε καλύτερα. Τσακωθήκαμε, τα ξαναβρήκαμε είδαμε Netflix, γνωριστήκαμε, αγαπηθήκαμε», συμπλήρωσε.

Back to top button
Close
Close