Lifestyle news

Λαρισαίος τυροκόμος επιλέχτηκε ανάμεσα σε 3.000 μοντέλα και μπήκε στην “χρυσή 20άδα” του GNTM

Ένας νεαρός Λαρισαίος, τυροκόμος-αγρότης και κτηνοτρόφος όπως δηλώνει ο ίδιος, κατάφερε να περάσει από έναν …κυκεώνα δοκιμασιών, να αφήσει πίσω τους χιλιάδες άλλους νεαρούς και νεαρές, σφραγίζοντας το πολυπόθητο εισιτήριο εισόδου για το σπίτι του GNTM.

Πρόκειται για τον Παναγιώτη Αντωνόπουλο, τον 23χρονο που μεγάλωσε σε ένα χωριό λίγο έξω από τη Λάρισα, τους Αγίους Αναργύρους και δραστηριοποιείται στον πρωτογενή τομέα ως αγρότης, κτηνοτρόφος και τυροκόμος. Δηλώνει φανατικός τηλεθεατής του GNTM και πάντα έλεγε ότι αν ποτέ του δοθεί η ευκαιρία να μπει στο διαγωνισμό θα την εκμεταλλευτεί.

Το μεγάλο του ατού τα υπέροχα μάτια του. Με το modelling δεν έχει ασχοληθεί στο παρελθόν, οπότε περίμενε το GNTM να του δώσει την ώθηση να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα. “Στη ζωή πρέπει να δίνουμε καθημερινά το 100% και να μην έχουμε απωθημένα”, είναι το μότο του. Πιστεύει ότι το δυνατό του όπλο είναι η προσωπικότητα του. Είναι υπομονετικός, φιλόδοξος, προσαρμόζεται στις καταστάσεις και αντιμετωπίζει τη ζωή με χιούμορ. Θα του λείψει το χωράφι αλλά το έχει αφήσει στα έμπιστα χέρια του αδελφού του.

Παναγιώτης GNTM 3

Back to top button
Close
Close