Γάμος - Βάπτιση

Λαμπερό event : Η βάπτιση του γιου της Ασπας Ούτρα & του Γιώργου Μπαμπούρη!

Μια βάπτιση βγαλμένη από παιδικό όνειρο με σύγχρονη αισθητική και vintage πινελιές

Μια ξεχωριστή υπέλαμπρη βάπτιση, βγαλμένη από παιδικό όνειρο και εμπνευσμένη από το δάσος του Περτουλίου, φιλοξενήθηκε στον πιο elegant και εκλεπτυσμένο χώρο, τo Αρχοντικό Χατζηγάκη!

Σύγχρονη αισθητική, vintage πινελιές, προσοχή στη λεπτομέρεια και επαγγελματισμός συγκεντρώνονται στον φιλόξενο χώρο του στο Περτούλι.

Πρωτότυπο décor που μένει αξέχαστο από την διοργανώτρια event Δήμητρα Σιώκη και το Ds Dimitra, γευστικό menu που ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς καλεσμένους, άψογη εξυπηρέτηση και… σκηνικό βγαλμένο από παραμύθι περιγράφουν την καλοκαιρινή  βάπτιση του μικρού Γρηγόρη Μπαμπούρη! Το λαμπερό πάρτι δόθηκε προς τιμήν του μικρού, μετά τον γάμο του ζευγαριού πριν δυο χρόνια στις Σπέτσες σε στενό κύκλο.

Ballons makes the world go round…!

H βάπτιση του νεοφώτιστου ήταν μια λαμπρή γιορτή για τους γονείς του, Γιώργο Μπαμπούρη και Ασπα Ούτρα που θα μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη τους! Γεμάτος συγκίνηση όμως ήταν και ο παππούς του, γνωστός έμπορος στο χώρο πώλησης Φορτηγών αυτοκινήτων Γρηγόρης Μπαμπούρης, μιας και ο μικρός πήρε το όνομα του. Που του χάρισε ο νονός, Κώστας Ούτρας αντιδήμαρχος του Δήμου Πύλης παρουσία εκλεκτών καλεσμένων.

Decoration

H οσμή της φύσης, τα υπέροχα λουλούδια, ο στολισμένος μπουφές με μπαλόνια σε λευκό και γαλάζιο και οι εξαιρετικές πρωτότυπες μπομπονιέρες μας μεταφέρουν σε ένα παιδικό πάρτι που διαδραματίζεται στο δάσος με πινελιές καλαισθησίας. Το θέμα της βάπτισης μια τάξη μέσα στη φύση…, μας εντυπωσίασε !

Party time 

Ακολούθησε party για τους καλεσμένους με  τις μουσικές επιλογές από το συγκρότημα ‘The Teasers’. Ενώ οι καλεσμένοι είχαν υποβληθεί σε covid test πριν την άφιξη τους στο χώρο.

Ευχόμαστε στον μικρό πρίγκιπα να είναι γερός και φωτισμένος!

Photography Efthimios Leventis

Back to top button
Close
Close