Ειδήσεις

Λαμία: Πνευμονικό οίδημα είχε η 14χρονη που πέθανε από κορονοϊό

Αυτό δείχνουν -σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr- τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης, ωστόσο τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων είναι αυτά που θα δώσουν ξεκάθαρη απάντηση για τα αίτια του θανάτου της.

Η κηδεία της 14χρονης θα γίνει αύριο, Τρίτη (7.12.2021), στα Γαλανέικα της Λαμίας. Η οικογένεια της, ζήτησε αντί στεφάνων, να ενισχυθεί οικονομικά το φιλόπτωχο ταμείο του Αγίου Αθανασίου, γι’ αυτό και θα υπάρχει ειδικό κουτί στην είσοδο της εκκλησίας.

Ένα λουλούδι στο θρανίο της από κάθε συμμαθητή της

Σύμφωνα με το fonografos.net, σήμερα στο σχολείο της 14χρονης στη Λαμία, πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τον αδόκητο χαμό της, οι συμμαθητές και συμμαθήτριες της άφησαν από ένα λευκό λουλούδι στο θρανίο της ενώ παράλληλα οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί μίλησαν σχετικά στα παιδιά για το τραγικό συμβάν.

Διατάχθηκε ΕΔΕ για το θάνατό της

Υπενθυμίζεται πως χθες Κυριακή (5.12.2021) διατάχθηκε ΕΔΕ για τον θάνατο της 14χρονης, η οποία το πρωί του Σαββάτου και διασωληνώθηκε, επειδή οι γιατροί διαπίστωσαν ότι υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο. Οι γιατροί αποφάσισαν να κάνουν διακομιδή του παιδιού στο Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα.

Δυστυχώς, όμως, η 14χρονη δεν πρόλαβε να διακομιστεί, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr, έπαθε απανωτές ανακοπές και έχασε τη ζωή της.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΙΔΗΣ

Back to top button
Close
Close