Τρίκαλα

‘Λαβωμένη’ η Ασκληπιού με το κλείσιμο μεγάλων καταστημάτων!

Η αλήθεια είναι ότι οι αλυσίδες στην πόλη των Τρικάλων δοκιμάστηκαν τον τελευταίο χρόνο με τζίρους αρκετά μειωμένους όπως και τα υπόλοιπα εμπορικά καταστήματα. Ο πιο εμπορικός δρόμος, η Ασκληπιού βγαίνει ‘λαβωμένη’ από την πανδημία, με απώλειες ήδη  καταστημάτων που κλείνουν ως το τέλος του μήνα. Η γνωστή τουρκική αλυσίδα στο χώρο του οικιακού εξοπλισμού στην αρχή της Ασκληπιού και το brand εσωρούχων κάνουν την αρχή…!

Δεν θα έκλεινε ποτέ ένα κατάστημα επειδή απλά δεν έχει κέρδη και αυτό διότι τροφοδοτείται από τα υπόλοιπα σε όλη την χώρα αλλά και σε όλες τις υπόλοιπες χώρες όπου υπάρχει παρουσία του κάθε brand! Η αλήθεια είναι ότι πλέον οι μεγάλες αλυσίδες ρίχνουν το βάρος στις Online πωλήσεις, κάνοντας περικοπές εξόδων στα φυσικά καταστήματα. Τι γίνεται όμως με το προσωπικό, και τις μαζικές απολύσεις;

Δεν είναι μια τοπική κρίση. Δεν έχουν να αντιμετωπίσουν μόνο το θέμα των ελληνικών καταστημάτων και φυσικά …κάθε πόλη θα μετρήσει τις δικές απώλειες.

Η άλλοτε κραταιά Ασκληπιού μετρά ήδη μεγάλες απώλειες ..και φαίνεται να επιστρέφει τουλάχιστον 15 χρόνια πίσω…χωρίς μεγάλα brand και καφέ να λειτουργούν…στον περίφημο πεζόδρομο έρχεται μια νέα εποχή…που δύσκολα μπορούμε να συνηθίσουμε. Ένα σφίξιμο…μια νοσταλγία στις παλιές καλές εποχές…έρχεται στο νου και φυσικά μια έντονη ανησυχία για τους υπαλλήλους που χάνουν τις δουλειές τους.

 

 

Back to top button
Close
Close