Ειδήσεις

Λάρισα: Εκδήλωση του Επιμελητηρίου για την γυναικεία επιχειρηματικότητα (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Το Επιμελητήριο Λάρισας και η Επιτροπή Γυναικείας Επιχειρηματικότητας διοργάνωσαν εκδήλωση με θέμα: “Πολλοί Ρόλοι Μία Δύναμη: Η σύγχρονη Γυναίκα Επιχειρηματίας”  στην αίθουσα του Επιμελητηρίου, Παπακυριαζή 44, 2ος όροφος. Σε μια κατάμεστη από γυναίκες αίθουσα η σύγχρονη γυναίκα επιχειρηματίας τέθηκε σε πρώτο πλάνο όπου τονίστηκε πόσο πρέπει να στηριχθεί η γυναίκα που είναι ταυτόχρονα επαγγελματίας, μητέρα και γυναίκα.

Για την εκδήλωση μίλησαν ο Α’ Αντιπρόεδρος Δημήτρης Παπαλέξης, η πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ξάνθης η Μαριάνθη Μαλλιαρουδάκη και το μέλος του ΔΣ και πρόεδρος της επιτροπής Γυναικείας Επιχειρηματικότητας Αγλαΐα Νάκα.

Τόνισαν την σημασία της υποστήριξης της γυναίκας μέσα στην επιχείρηση, στόχος του Επιμελητηρίου Λάρισας με αφορμή την εκδήλωση είναι η προβολή και η προώθηση της Γυναίκας στην αγορά λαμβάνοντας τους ανάλογους πόρους από προγράμματα που παρέχονται για να δημιουργήσουν την επιχείρηση τους.

Back to top button
Close
Close