Idees SportsUncategorized

Κώστας Παρδάλης :Οι ομάδες χτίζονται από τις Ακαδημίες τους

Η αντίστροφη μέτρηση για την αποπεράτωση του έργου που θα συμβάλει ουσιαστικά στην καλλιέργεια και ανάπτυξη των υποδομών του Ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη . Ο Πρόεδρος του ερασιτέχνη Κώστας Παρδάλης  αγωνιά για το τελικό αποτέλεσμα και την αίσια έκβαση των εργασιών ώστε  πριν το τέλος του χρόνου οι ομάδες να μπουν στους νέους αγωνιστικούς χώρους. Με την αποπεράτωση των εργασιών αναμένεται να αρχίσει να γίνεται πραγματικότητα και η δημιουργία μια μεγάλης ακαδημίας διαχρονική  με τμήματα υποδομής προσαρμοσμένη στην φιλοσοφία του προέδρου και των μελών της διοίκησης του ερασιτέχνη και εναρμονισμένη πλήρως με τον στόχο δηλαδή την  τροφοδότηση της ΠΑΕ με παίκτες από την ακαδημία.

Ο δεκαετής πρόεδρος του ερασιτέχνη  και ένας από τους παλαιότερους φιλάθλους του ΑΟΤ θεωρεί  ότι υπάρχει πολύ ταλέντο, σε όλα τα ηλικιακά γκρουπ του ερασιτέχνη .

“Με την κατάλληλη εκπαίδευση, από την μεριά την δικιά μας και την συνέπεια που θα πρέπει να δείξουν, ευελπιστώ ότι θα εξελίξουν αυτό το ταλέντο και θα βρεθούν στην θέση παικτών που μεταγράφονται από άλλες “ξένες” ομάδες  έτσι ώστε να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα του νομού” ενώ τόνισε χαρακτηριστικά.

Όταν οι φίλαθλοι καταλάβουν ότι οι ομάδες χτίζονται από τις Ακαδημίες τους, πιστεύω ότι θα δείξουν και την κατάλληλη υπομονή για να βοηθήσουν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να εξελιχθούν και να δημιουργήσουν μία ομάδα βγαλμένη από τα “σπλάχνα” της. Μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι οι νεαροί ποδοσφαιριστές θέλουν ιδιαίτερη μεταχείριση σε σχέση με τους έμπειρους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Συνεπώς, πρέπει να δείξει ο κόσμος υπομονή και αγάπη στους νεαρούς ποδοσφαιριστές χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν πρέπει να στοχεύουν στην νίκη. Και αυτό γιατί ο ΑΟΤ  είναι μία ομάδα πρωταθλητισμού και μέσα από τις νίκες δημιουργείται η φιλοσοφία του νικητή και η άνοδος σε μεγαλύτερες κατηγορίες …

Τα Τρίκαλα  είναι ένα τεράστιο Brand name για τα δεδομένα του νομού αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου. Με τις αθλητικές εγκαταστάσεις που με την βοήθεια της Περιφέρειας και του δήμου ετοιμάζουμε, το προπονητικό μας κέντρο το οποίο θα είναι εξαιρετικό και ευελπιστώ οτι κάποια στιγμή θα συγκαταλέγεται  στα κορυφαία της Ελλάδας. Συνεπώς, οι εγκαταστάσεις, η υλικοτεχνική υποδομή και η στελέχωση με προπονητές καταρτισμένους θεωρώ ότι είναι κίνητρο για έναν νεαρό ποδοσφαιριστή να επιλέξει τις Ακαδημίες του Ερασιτέχνη ΑΟΤ . Επίσης, θέλω να προσθέσω ότι όλοι οι άνθρωποι της ομάδας δουλεύουν καθημερινά για να βελτιώνεται και να αναβαθμίζεται η ποιότητα των παροχών προς τους νέους ποδοσφαιριστές με ένα και μοναδικό στόχο, την εκπαίδευση και την εξέλιξη των νεαρών ποδοσφαιριστών ….

Back to top button
Close
Close