Beauty expertsΕπιχειρείν

Κρουστικός υπέρηχος κατά της κυτταρίτιδας από το Beautiful People!

Επισκεφτήκαμε την Χριστίνα Νάκη και την Ξένια Πέτσια, τις έμπειρες αισθητικούς του Κέντρου Αισθητικής Beautiful People και μάθαμε όλα τα μυστικά για πρόσωπο και σώμα !

Κρουστικός υπέρηχος κατά της κυτταρίτιδας από το Beautiful People! Το όπλο στα χέρια σας για ένα σφριγηλό σώμα το καλοκαίρι!  Ο κρουστικός υπέρηχος είναι μια καινοτομία της ιατρικής τεχνολογίας, που τα τελευταία χρόνια εφαρμόζεται στην κοσμητική ιατρική με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Στόχος & Αποτελέσματα

Με τον κρουστικό υπέρηχο λιπόλυσης στοχεύουμε τις περιοχές με συσσωρευμένο λιπώδη ιστό. Αποτέλεσμα της θεραπείας είναι η λιπογλυπτική και η σμίλευση σιλουέτας καθώς επιτυγχάνεται σημαντική απώλεια πόντων. Εκτός από τη μείωση της λιπώδους μάζας βελτιώνεται η αιματική και λεμφική κυκλοφορία, καταπολεμούνται τα οιδήματα, και μειώνεται θεαματικά η κυτταρίτιδα. Η θεραπεία με τον κρουστικό υπέρηχο βοηθάει επίσης στην παραγωγή νέου κολλαγόνου με αποτέλεσμα το δέρμα να ανακτά τη φυσική του ελαστικότητα και σφριγηλότητα.

 

Σημεία Εφαρμογής: Η θεραπεία με τον κρουστικό υπέρηχο εφαρμόζεται σε όλες τις περιοχές του σώματος που παρουσιάζουν αυξημένη λιπώδη μάζα, όπως χέρια, κοιλιά, γλουτοί, μηροί, γόνατα και γάμπες.

Διάρκεια & Συχνότητα συνεδριών:

Η θεραπεία με κρουστικά ηχητικά κύματα είναι ανώδυνη και διαρκεί κατά μέσο όρο 30λεπτά. Συστήνεται η εφαρμογή της μία φορά την εβδομάδα για κάθε περιοχή.

Πλεονεκτήματα της θεραπείας

• Είναι μια ασφαλής, μη επεμβατική θεραπείας χωρίς να απαιτεί χρόνο ανάρρωσης.

• Εφαρμόζεται αποτελεσματικά σε διάφορα μέρη του σώματος.

• Μειώνει τα λιποκύτταρα.

• Μειώνει την παραγωγή και εμφάνιση της κυτταρίτιδας.

• Σημαντικά αποτελέσματα μπορούν να επιτευχθούν σε λίγες

Back to top button
Close
Close