Τρίκαλα

Κρήνη Τρικάλων: Το χωριό με τη μεγαλύτερη εμβολιαστική κάλυψη

Ο εμβολιασμός των κατοίκων με τις 2 τουλάχιστον δόσεις του εμβολίου κατά του κορονοϊού αγγίζει το 95%, κατατάσσοντας το χωριό με τους 600 περίπου κατοίκους του στα ψηλά της πανελλαδικής λίστας

Τα ρετιρέ του εμβολιασμού αγγίζει η κοινότητα της Κρήνης του Δήμου Φαρκαδόνας, καθώς η συντριπτική πλειονότητα των κατοίκων έχει εμβολιαστεί τουλάχιστον με τις δυο πρώτες του εμβολίου κατά του κορονοϊού.

Σύμφωνα με στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η «ΚΡΗΝΗ LIVE» το 95% των κατοίκων έχει ολοκληρώσει τον εμβολιασμό με τις δυο πρώτες δόσεις, ενώ πλέον βρίσκεται σε εξέλιξη ο εμβολιασμός με την αναμνηστική δόση του εμβολίου.

Η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων του χωριού, αποφάσισε να πραγματοποιήσει τον εμβολιασμό τους προηγούμενες μήνες προκειμένου να προστατευτεί από τον  φονικό ιό, αλλά να προστατεύσουν και τα δικά τους άτομα με τα οποία έρχονται σε στενή επαφή.

Η αύξηση των κρουσμάτων τους προηγούμενες μήνες σε όλο το Δήμο Φαρκαδόνας, οι απώλειες, αποτελέσαν ένα ισχυρό κίνητρο για τους κατοίκους της κοινότητας να σπεύσουν άμεσα να εμβολιαστούν.

Και πραγματικά ο στόχος επετεύχθη για την εν λόγω κοινότητα μιας και σχεδόν το σύνολο των διαμένοντων πραγματοποίησε τον εμβολιασμό, καθιστώντας την κοινότητα στις πρώτες πανελλαδικά.

Back to top button
Close
Close