MUST Read

Κορονοϊός: Οργισμένη αντίδραση Θεοδωρίδου και Θεμιστοκλέους για αντιεμβολιαστές και γιατρούς

Αφού αρχικά ανακοίνωσε πως η Επιτροπή εισηγείται την έναρξη των εμβολιασμό και σε παιδιά 12 έως 15 ετών, με την πλατφόρμα για ραντεβού να ανοίγει στις 30 Ιουλίουρωτήθηκε για τους αντιεμβολιαστές που τις τελευταίες ημέρες συγκεντρώνονται κατά χιλιάδες σε πολλά σημεία της χώρας και χωρίς κανένα μέτρο προστασίας.

Απαντώντας για το αν μπορούν να πειστούν τελικά όλοι αυτοί, η Μαρία Θεοδωρίδου δεν… κρύφτηκε και τα είπε όλα σε δυο προτάσεις τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Για το θέμα των αντιεμβολιαστών, με είχανε ρωτήσει και σε μία άλλη συνέντευξη τι θα έλεγα σε αυτούς τους αντιεμβολιαστές. Μιλάμε για αντιεμβολιαστές και όχι για διστακτικούς.

Δεν θα έλεγα τίποτα. Διότι δεν έχουν αυτιά να ακούσουν. Αυτό είναι ένα γεγονός και μάλιστα προσπαθούν πολλοί να πείσουν κι αυτόν που πρεσβεύει υπέρ του εμβολιασμού. Νομίζω πως τους έχουμε δώσει πάρα πολύ χώρο και αν υπάρξουν συνέπειες από τις συναθροίσεις που κάνουν για τη διαμαρτυρία, πιστεύω ότι κάποιοι θα κατανοήσουν πόσο λάθος ήταν όταν βρεθούνε στα νοσοκομεία».

Back to top button
Close
Close