Τρίκαλα

Κληρώνει αυτοκίνητο ο ενοριακός ναός των Σερβωτών

Η πανδημία του κορονοϊού τη φετινή χρονιά δεν επιτρέπει στο εκκλησιαστικό συμβούλιο των Σερβωτών να διοργανώσει την ετήσια μουσική εκδήλωση, ανάλογη της περσινής για την συγκέντρωση χρημάτων που θα διατεθούν για την αποπεράτωση του Ιερού ναού των Αγίων Αποστόλων.

Αυτό δεν αποτέλεσε εμπόδιο για τον ιερέα του χωριού π. Βασίλειο και το εκκλησιαστικό συμβούλιο να αναζητήσει νέους τρόπους για την συγκεντρωση χρημάτων.

Μετά τις επαφές που αναπτύχτηκαν με το σεπτό ποιμενάρχη μας κ. Χρυσόστομο, δόθηκε η άδεια για την διοργάνωση λαχειοφόρου, που θα συμβάλει στην συγκέντρωση χρημάτων για την αποπεράτωση των έργων στον ενοριακό ναό του χωριού.

Έτσι λοιπόν ο ιερέας με την άδεια και της ευλογίες της Ιεράς Μητρόπολης Τρίκκης και Σταγών διοργανώνει λαχειοφόρο κατά την οποία θα κληρωθεί ένα αυτοκίνητο μάρκας Suzuki ignis 1,2 Hybrid.

Η κλήρωση θα διεξαχθεί στις 31/12/2020 και θα κερδίζει ο πρώτος αριθμός του πρωτοχρονιάτικου λαχείου.

Ας στηρίξουμε όλοι μαζί την προσπάθεια για να αποπερατωθεί η Εκκλησία των Αγίων Αποστόλων, ένας λατρευτικός χώρος στον οποίο καταφεύγουμε ζητώντας την στήριξη του Χριστού, της Παναγίας και των Αγίων.

Back to top button
Close
Close