Idees SportsΤρίκαλα

Κλειστοί δρόμοι το μεσημέρι της Τετάρτης για τον αγώνα ΑΟΤ – Ολυμπιακός Β΄

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν το μεσημέρι της Τετάρτης 8 Δεκεμβρίου λόγω της διεξαγωγής της εξ αναβολής 2ης αγωνιστικής ημέρας, αθλητικής εκδήλωσης ποδοσφαίρου ανδρών για τον Α΄ Όμιλο του Πρωταθλήματος της Super League 2, (αθλητικής περιόδου 2021-2022) την Τετάρτη 08/12/2021, στις 15:00μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ – Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β΄.

Συγκεκριμένα, από την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων γίνεται γνωστό πως την Τετάρτη 08/12/2021 από ώρα 12:00΄ μέχρι και το πέρας του αγώνα με την αποχώρηση των φιλάθλων, θα ισχύουν οι εξής κυκλοφορικές ρυθμίσεις σε δρόμους γύρω από το Δημοτικό Στάδιο των Τρικάλων:

 Διακοπή κυκλοφορίας και απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων, στο τμήμα της οδού Κοσμά Αιτωλού, από τη διασταύρωσή της με την οδό Κατσιμήδου μέχρι τη διασταύρωσή της με την οδό Β. Τσιτσάνη και στην οδό Κατσιμήδου, από τη διασταύρωσή της με την οδό Β. Τσιτσάνη μέχρι τη διασταύρωσή της με την οδό Σπάρτης και καθ’ όλο το μήκος της οδού Εξηνταφώτη.

– Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από παρακαμπτήριες – εναλλακτικές οδούς σύμφωνα με τις υποδείξεις των τροχονόμων ή την προς τούτο υπάρχουσα σήμανση.

Back to top button
Close
Close