Beauty expertsFashion

Καταπληκτικά hairlooks που θα σε ανανεώσουν για τη νέα χρονιά

Χρώματα μαλλιών σε συνδυασμό με κοντά κουρέματα Χειμώνας 2022: δες  καταπληκτικά hairlooks που θα σε ανανεώσουν για τη νέα χρονιά

Τα κοντά κουρέματα, αναμφίβολα συνεχίζουν να βρίσκονται στην κορυφή των τάσεων στα μαλλιά και για το 2022. Κοντά καρέ, μακριά καρέ, ασύμμετρα, φιλαριστά, ακόμη και τα blunt -ίσια- καρέ έχουν μπει στον χάρτη των τάσεων και μας δίνουν αμέτρητες επιλογές, για να επιλέξουμε ένα κούρεμα που μας ταιριάζει.

Στα χρώματα μαλλιών Χειμώνας 2022, συναντούμε μια αρκετά μεγάλη ποικιλία από γήινες αποχρώσεις όμως μόκα, μελί και σοκολατί, ξανθά σε πιο ζεστές αποχρώσεις αλλά και fashion χρώματα όπως τα αγαπημένα παστέλ ροζ και rose gold.

Πώς να διαλέξεις το σωστό κοντό κούρεμα για σένα

Αρχικά, πρέπει να αποφασίσεις το μήκος και για αυτό πρέπει να λάβεις υπόψιν τον όγκο και την υφή των μαλλιών σου. Αν έχεις πολλά μαλλιά, ένα κοντό ίσιο καρέ θα είναι δύσκολο στο styling και θα δώσει ακόμη περισσότερο όγκο. Αν το κάνεις όμως λίγο πιο μακρύ και φιλαριστό, θα αναδείξει την φυσική υφή των μαλλιών σου.

Αντίστοιχα, αν έχεις λεπτή τρίχα και άτονα μαλλιά, μπορείς να επιλέξεις και ένα φιλαριστό κοντό καρέ και να είναι το ιδανικό για σένα, αφού θα δώσει όγκο και κίνηση στα άτονα μαλλιά.

Στη συνέχεια πρέπει να δώσεις βάρος στο σχήμα του προσώπου σου και στον τόνο της επιδερμίδας σου, ώστε να επιλέξεις το χρώμα που θα αναδείξει τους υποτόνους σου. Όπως έχουμε πει σε άλλο αφιέρωμα, ένα λάθος που συναντούμε πολύ συχνά, είναι να ταιριάζουν οι colorist το χρώμα των μαλλιών, με τους υποτόνους της επιδερμίας, ενώ πάντα πρέπει να λαμβάνουμε υπόψιν και την χρωματική εξισορρόπηση της, επιλέγοντας αποχρώσεις με αντίθετους υποτόνους.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα Καλύτερα Κουρέματα Για Κάθε Σχήμα Προσώπου

Για να σε βοηθήσουμε να οραματιστείς ένα νέο hairlook, έχουμε συγκεντρώσει σήμερα 12 καταπληκτικά κοντά κουρέματα με διαφορετικά χρώματα. Δες τα όλα παρακάτω και μη ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις σε Facebook και Instagram για ακόμη περισσότερη μόδα και ομορφιά καθημερινά.

#1. Μακρύ pixie cut με ginger blonde ανταύγειες

#2. Μελί ξανθό lob

#3. Ασύμμετρο καρέ με κάραμελ ανταύγειες

#4. Ίσιο μακρύ καρέ με ξανθό μπαλαγιάζ

#5. Μακρύ καρέ φιλαριστό με mocha ανταύγειες

#6. Ασύμμετρο μακρύ καρέ με υφή στις άκρες και κάραμελ ξανθό μπαλαγιάζ

Ασύμετρο-μακρύ-καρέ-με-υφή-στις-άκρες-και-κάραμελ-ξανθό-μπαλαγιάζ
behindthechair_com

#7. Ίσιο καρέ με rogue ανταύγειες

Ίσιο-καρέ-με-rogue-ανταύγειες
sarbashevvladimir

#8. Two-tone κοντό καρέ ίσιο

Two-tone-bob-ίσιο

/ Από /

thecover.gr

Back to top button
Close
Close