Fashion

Καλωσόρισε τον νέο μήνα και την εορταστική περίοδο με λαμπερό και ανανεωμένο στιλ.

Ο ερχομός του Δεκεμβρίου σημαίνει την έναρξη της ωραιότερης εποχής του χρόνου, δηλαδή εκείνη των γιορτών. Η πόλη, τα καταστήματα, τα σπίτια στολίζονται με χριστουγεννιάτικα δέντρα, λαμπάκια και στολίδια και όλοι έχουμε μία πιο ευχάριστη και fun διάθεση. Ως fashionistas βέβαια, σε αυτό βοηθούν πολύ τόσο οι νέες party συλλογές των brands όσο και το γεγονός πως αυτό τον μήνα μπορούμε να φορέσουμε τα πιο λαμπερά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας ακόμα και στην καθημερινότητα. Συνεπώς, εάν είσαι fan του glitter, της παγιέτας και γενικά της λάμψης, αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να φορέσεις τα πιο glam κομμάτια της συλλογής σου.

Όσον αφορά στα στιλιστικά tips που χρειάζεται να ακολουθήσεις, το σημαντικότερο είναι η ισορροπία. Αυτό σημαίνει πως χρειάζεται να επιλέξεις ένα glam κομμάτι, το οποίο θα πρωταγωνιστήσει στο σύνολό σου και να το συνδυάσεις με basic κομμάτια, ώστε να υπάρχει αρμονία στο τελικό αποτέλεσμα. Σε περίπτωση λοιπόν που θέλεις να φορέσεις μία φούστα με παγιέτες, συνδύασε την με ένα oversized πουλόβερ και μποτάκια ή εάν θέλεις να φορέσεις ένα πουκάμισο με μικρά στρας, συνδύασε το με ένα τζιν παντελόνι. Κάπως έτσι, το look σου δεν θα είναι too much και εσύ θα νιώθεις γιορτινή.

Πολύτιμη βοήθεια για την επίτευξη αυτού του styling στόχου είναι και τα αξεσουάρ. Μία τσάντα που είναι διακοσμημένη με μικρά στρας ή σε έντονο χρώμα αλλά και ένα ζευγάρι glittery mules ή loafers έχουν την ικανότητα να κάνουν μία εμφάνιση πιο λαμπερή και ιδιαίτερη ακόμα κι αν πρόκειται να πας στο γραφείο ή σε μία after office έξοδο. Εναλλακτικά, μπορείς να προσθέσεις λάμψη στις εμφανίσεις σου, επιλέγοντας κάποιο κόσμημα. Ένα ζευγάρι σκουλαρίκια ή ένα layering από κολιέ είναι η πινελιά που θα αναβαθμίσει το look.

Extra Tip 1

Στις νέες party και μη συλλογές των brands μπορείς να βρεις πουλόβερ που είναι διακοσμημένα με μικρά στρας ή με glitter, τα οποία μπορείς εύκολα να συνδυάσεις με ένα τζιν παντελόνι, μία mini φούστα ή ακόμα και με το κοστούμι σου.

Extra Tip 2

Εκτός από το glitter και τα στρας, ένας εξίσου κομψός τρόπος για να προσθέσεις glam vibes στο στιλ σου είναι τα metallics. Για παράδειγμα, συνδύασε ένα παντελόνι ή μία φούστα σε metallic απόχρωση όπως το γκρι ή το ροζ με μία chunky ζακέτα ή ένα πουλόβερ.

Η στιλιστική έμπνευση που χρειάζεσαι

 

 

Back to top button
Close
Close