Lifestyle news

Κέιτ Μίντλετον: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον καρκίνο

Κέιτ Μίντλετον: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον καρκίνο – Το χρονικό της ασθένειας που σόκαρε τη Βρετανία

 

Μια ωχρή και ταλαιπωρημένη Κέιτ Μίντλετον εμφανίστηκε στις οθόνες των Βρετανών αλλά και όλου του κόσμου προκειμένου να μοιραστεί μαζί τους μετά από εβδομάδες φημών και σεναρίων ότι πάσχει από καρκίνο και υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία.

Σε ένα συγκινητικό βίντεο η 42χρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, το δεύτερο μέλος της Βασιλικής οικογένειας, μετά τον Βασιλιά Κάρολο, που δίνει μάχη με τον καρκίνο μίλησε με ειλικρίνεια για όλα όσα περνάει η ίδια και η οικογένειά της.

Όλο το μήνυμα της Κέιτ Μίντλετον

«Ήθελα να επωφεληθώ αυτής της ευκαιρίας για να σας ευχαριστήσω, προσωπικά, για όλα τα υπέροχα μηνύματα υποστήριξης και για την κατανόησή σας όσο αναρρώνω από τη χειρουργική επέμβαση.

Ήταν δύο απίστευτα δύσκολοι μήνες για ολόκληρη την οικογένειά μας, αλλά είχα μια εξαιρετική ιατρική ομάδα που με φρόντισε πολύ, για την οποία είμαι τόσο ευγνώμων.

Τον Ιανουάριο υποβλήθηκα σε μεγάλη χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά, στο Λονδίνο, και εκείνη την εποχή θεωρήθηκε ότι η κατάστασή μου δεν σχετιζόταν με τον καρκίνο. Η χειρουργική επέμβαση ήταν επιτυχής. Ωστόσο, οι εξετάσεις μετά την επέμβαση αποκάλυψαν ότι υπήρχε καρκίνος. Ως εκ τούτου, η ιατρική μου ομάδα ενημέρωσε ότι Θα πρέπει να υποβληθώ σε ένα πρόγραμμα προληπτικής χημειοθεραπείας και τώρα είμαι στα αρχικά στάδια αυτής της θεραπείας.

Αυτό φυσικά προκάλεσε τεράστιο σοκ και ο Γουίλιαμ και εγώ κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το επεξεργαστούμε και να το διαχειριστούμε ιδιωτικά για χάρη της οικογένειάς μας.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, χρειάστηκε χρόνος. Μου πήρε χρόνο για να συνέλθω από μια σοβαρή χειρουργική επέμβαση για να ξεκινήσω τη θεραπεία μου. Αλλά, το πιο σημαντικό, μας πήρε χρόνο για να εξηγήσουμε τα πάντα στον Τζορτζ, τη Σάρλοτ και τον Λούις με έναν τρόπο αυτό είναι κατάλληλο για αυτούς, και για να τους καθησυχάσω ότι θα είμαι εντάξει.

Όπως τους έχω πει, είμαι καλά και γίνομαι όλο και πιο δυνατή κάθε μέρα εστιάζοντας στα πράγματα που θα με βοηθήσουν να θεραπευτώ, στο μυαλό, το σώμα και το πνεύμα μου.

 

Το να έχω τον Γουίλιαμ δίπλα μου είναι επίσης μια μεγάλη πηγή παρηγοριάς και σιγουριάς. Όπως και η αγάπη, η υποστήριξη και η καλοσύνη που έχουν δείξει τόσοι πολλοί από εσάς. Σημαίνει πολλά και για τους δύο.

Ελπίζουμε ότι θα καταλάβετε ότι, ως οικογένεια, χρειαζόμαστε τώρα λίγο χρόνο, χώρο και ιδιωτικότητα όσο ολοκληρώνω τη θεραπεία μου. Η δουλειά μου πάντα μου έφερνε μια βαθιά αίσθηση χαράς και ανυπομονώ να επιστρέψω όταν θα μπορέσω , αλλά προς το παρόν πρέπει να επικεντρωθώ στην πλήρη αποκατάσταση…

Αυτή τη στιγμή, σκέφτομαι επίσης όλους εκείνους των οποίων οι ζωές έχουν επηρεαστεί από τον καρκίνο. Για όλους όσους αντιμετωπίζουν αυτήν την ασθένεια, σε οποιαδήποτε μορφή, παρακαλώ μην χάσετε την πίστη ή την ελπίδα. Δεν είστε μόνοι».

Αυτό σημαίνει ότι η Κέιτ και ο Γουίλιαμ δεν θα είναι με την υπόλοιπη Βασιλική Οικογένεια την Κυριακή του Πάσχα και αποκλείεται να επιστρέψει σύντομα στα καθήκοντά της.

Επίσης το Παλάτι ανακοίνωσε ότι η απουσία του Γουίλιαμ από το ετήσιο μνημόσυνο του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου στα τέλη Φεβρουαρίου ήταν γιατί είχε μόλις μάθει ότι η αγαπημένη του πάσχει από καρκίνο.

Back to top button
Close
Close