Lifestyle news

«Κάγκελο» ο Τσουβέλας στο ΤΑΞΙ – Μπήκε μέσα ο… Κυριάκος Μητσοτάκης

Ένα πραγματικά αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε στην εκπομπή ΤΑΞΙ του ΑΝΤ1. Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας υποδέχθηκε τους δύο παίκτες που θα διαγωνίζονταν και έμεινε «κάγκελο» όταν έμαθε ότι ο ένας από τους δύο λεγόταν Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο παίκτης δεν αποκάλυψη εξ ‘αρχής το πλήρες όνομά του, απλά είπε στον παρουσιαστή πως τον λένε Κυριάκο και πως όλοι τον φωνάζουν Κούλη.

Αμέσως ο Αλέξανδρος Τσουβέλας έκανε την σύνδεση με τον πρωθυπουργό και τότε ο Κυριάκος του εξήγησε πως έχει σχέση με την οικογένεια Μητσοτάκη.

«Δηλαδή τι σχέση έχεις;» τον ρώτησε ο παρουσιαστής με τον παίκτη να απαντάει: «Είναι θείος μου». Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας «πάγωσε» και ζήτησε αποδείξεις με τον παίκτη να του δίνει το δίπλωμα του.

Δείτε το απίστευτο περιστατικό με τον παίκτη που τον έλεγαν Κυριάκο Μητσοτάκη στο Ταξί με τον Αλέξανδρο Τσουβέλα

Άσχημες εξελίξεις στον ΑΝΤ1 με τον Αλέξανδρο Τσουβέλα

Δυστυχώς το πρόγραμμα που έχει αναλάβει ο Αλέξανδρος Τσουβέλας στον ΑΝΤ1 κι έχει το όνομα Ταξί δεν εξελίσσεται τόσο καλά αφού τα νούμερα τηλεθέασης έπεσαν στα μονοψήφια από την μια μέρα στην άλλη.

Το παιχνίδι που αναβιώνει μετά από χρόνια ξανά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες φαίνεται πως δεν έχει τοποθετηθεί στην σωστή ώρα, αφού απέναντί του έχει πολύ δυνατά προγράμματα που το… πατάνε κάτω.

Για την ακρίβεια, το βράδυ της Τρίτης 22/9 ο Αλέξανδρος Τσουβέλας έκανε μονοψήφια πιάνοντας στο δυναμικό κοινό το 6,3%. Αν δεν ήταν οι Άγριες Μέλισσες που ανέβασαν κατά πολύ τον μέσο όρο με το 21,1% το κανάλι του ΑΝΤ1 θα είχε βγει τελευταίο στην prime time ζώνη.

Back to top button
Close
Close