Επιχειρείν

Ιασώ : Νέα luxury πτέρυγα στην Μαιευτική κλινική

Το ΙΑΣΩ, η μεγαλύτερη Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική στην Ευρώπη με περισσότερους από 10.000 τοκετούς ετησίως αποτελεί διαχρονικά την πρώτη επιλογή για τους γονείς που φέρνουν στον κόσμο το παιδί τους. Το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας με τις πιο σύγχρονες υποδομές για άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας.

Με γνώμονα την άριστη εμπειρία διαμονής, δημιούργησε νέες εγκαταστάσεις νοσηλείας υψηλής αισθητικής εγκαινιάζοντας τον 8ο όροφο, ο οποίος σηματοδοτεί μία νέα εποχή περίθαλψης και διαμονής για την Ελλάδα. Το έργο του ΙΑΣΩ πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με ένα από τα πιο φημισμένα και πολυβραβευμένα αρχιτεκτονικά γραφεία με πολύ μεγάλα έργα σε όλο τον κόσμο.

Ο ερχομός του μωρού, η πρώτη ανάσα, η πρώτη αγκαλιά. Μοναδικά συναισθήματα που κάθε γυναίκα αξίζει να τα βιώσει στο καλύτερο περιβάλλον. Το ΙΑΣΩ έχει φροντίσει να παρέχει στη νέα μητέρα ό,τι χρειάζεται για να ζήσει αυτή την εμπειρία σαν ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Να νιώθει εκείνη, αλλά και κάθε ασθενής εμπιστοσύνη, φροντίδα και ασφάλεια και παράλληλα την πολυτέλεια που θα περιβάλει μία σημαντική στιγμή της ζωής τους.

Drdoctor.gr

Back to top button
Close
Close