Τρίκαλα

Θλίψη στην κοινωνία των Τρικάλων για την απώλεια του Γιάννη Βαβίτσα – Έφυγε από τη ζωή ο ταμίας του Δήμου Τρικκαίων, σε ηλικία 54 ετών

Βαριά είναι η ατμόσφαιρα στην κοινωνία των Τρικάλων παραμονή του Δεκαπενταύγουστου, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών ο Γιάννης Βαβίτσας, ταμίας του Δήμου Τρικκαίων. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη σε συναδέλφους, φίλους και πολίτες που τον γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί του.

Ο Γιάννης Βαβίτσας ήταν ένας άνθρωπος χαμογελαστός και δοτικός, πάντα πρόθυμος να εξυπηρετήσει τόσο τους συναδέλφους του όσο και τους πολίτες, ακόμη και υπό δύσκολες συνθήκες. Η ευγένεια και η συνέπειά του άφησαν ανεξίτηλο αποτύπωμα στον Δήμο Τρικκαίων, τον οποίο υπηρέτησε με αφοσίωση από τη θέση του στο Ταμείο της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών.

Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα, Τετάρτη 14 Αυγούστου, στις 5:30 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου εκ Μετσόβου, σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και σεβασμού για την προσφορά του στην τοπική κοινωνία.

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων, Νίκος Σακκάς, με δήλωσή του εξέφρασε την οδύνη του για την απώλεια του εκλιπόντος:

«Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη για έναν υπάλληλο που υπηρέτησε τους πολίτες και την Αυτοδιοίκηση επί σειρά ετών, με σύνεση και γνώμονα την εξυπηρέτηση των πολιτών, από το Ταμείο της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Τρικκαίων. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

Ο Γιάννης Βαβίτσας αφήνει πίσω του ένα δυσαναπλήρωτο κενό και μια σπουδαία παρακαταθήκη ήθους και προσφοράς. Η μνήμη του θα μείνει ζωντανή στους ανθρώπους που συνεργάστηκαν μαζί του και στους πολίτες που ωφελήθηκαν από την αφοσίωσή του στη δημόσια υπηρεσία.

️ Αιωνία του η μνήμη.

cz

Back to top button
Close
Close