Idees Sports

Θεόφιλος Αναστασιάδης: Θέλουμε να οργανώσουμε και να ενώσουμε τον ΑΟΤ

 

Ο Θεόφιλος Αναστασιάδης θα έχει κομβικό ρόλο στη νέα διοίκηση του ΑΟ Τρίκαλα, ως ο πιο στενός συνεργάτης του Χρήστου Λάλα. Μάλιστα μιλώντας στην «Λέσχη 97,6» τόνισε ότι ο Ηλίας Αϊβάζογλου θα παραμείνει στο πόστο του προέδρου, ο Χρήστος Λάλας αντιπρόεδρος, ενώ ήδη δόθηκε το πράσινο φως στον Νίκο Σαμαλαδά να τρέξει την ομάδα ως τεχνικός διευθυντής.

Από εκεί και πέρα για τους στόχους είπε ότι θέλει να υπάρξει οργάνωση της ΠΑΕ, αλλά και να είναι ενωμένη η ομάδα. Για το λόγο αυτό στοχεύει μετά τις 10 Αυγούστου που θα έρθει από την Γερμανία να έχει επαφές με τους οργανωμένους φιλάθλους του ΑΟΤ, ώστε οι Σακαφλιάδες να ενημερωθούν για τους στόχους της ομάδας, αλλά και γενικότερα να υπάρξει συσπείρωση γύρω από την ομάδα.

Για στόχους και προοπτικές τόνισε ότι θέλει μια ομάδα που θα έχει προοπτικές και να πατάει σε κάποια συγκεκριμένα στοιχεία οργάνωσης, που ήδη υπάρχουν στην Ευρώπη.

Έτσι επί της ουσίας αποκάλυψε ότι ο προπονητής θα είναι ξένος και μέσα στις επόμενες μέρες θα έρθουν οι ανακοινώσεις, όπου αναγνώρισε ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει κενό στο θέμα της επικοινωνίας της ΠΑΕ.

Back to top button
Close
Close